Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Saçlarımı kızımın dolduruşuna gelip kızıla boyadım🙈 Hiç alışık olmadığım bir renk. Gözüm alışmadı. Aşırı canlı ve yapay geliyor şu an. Sanki bu rengi dengelemek ister gibi elim daha soft parfümlere gidiyor . Kremsi, göze batmadan şık duran. Bugün Chanel Allure kullandım. Kendimi daha iyi hissetmemi sağladı.

    Yorum


    • Zara'dan Gio muadili Lisboa
      Tıpki maşa ile koca ayı çizgi filminde,görüntüsü itibariyle korkulması gereken ama özünde naif ve kırılgan olan zavallı ayı gibi.
      Gio olmaya çalışmış ama becerememiş

      Yorum



      • Francesca Bianchi The Dark Side
        Açılışını, reçine, bal ve sıcak baharatlar ile birlikte oldukça gourmand bir şekilde yapan koku, aslında sizi sonrasında ters köşe yapıyor. Reçineler ve vanilya arkasında gizlenen bir şeyin varlığını hissettiriyor. Bu kadar tatlılıgın arasından kendini belli eden şey ise menekşe. Orta notalarda iris ile birlikte bir cümbüşe başlıyorlar. Zamanla, reçineli notalar kendini geri plana çekerken, yoğun halden daha yumuşak ve pudramsı bir tarafa çekiliyor koku. Baharatlar kendini belli etmeye başladığı andan itibaren bile vanilya desteğiyle yogun baharat ve odunsu notaları oldukça yumuşak hissettiriyor. Derinliği olan arka planda farklı notaları da hissedebileceğiniz oldukça güçlü bir koku.

        Yorum


        • Zara Bergamot Leather Stripz

          Yorum


          • penhaligon's halfeti leather

            deri parfümlerini pek sevmem ama bu parfüm çok güzel kokuyor,tüm deri parfümlerine burnum çabuk alışıyor her zamanki gibi pek alamıyorum parfümün kokusunu.bileğime sıktığım yeri koklayınca ise parfümün kokusu beni çarpıyor doğrusu.deri sevenlere öneririm

            Yorum


            • Montale - Honey Oud

              Yorum


              • Histoires de Parfums 1740 Marquis de Sade.

                Yorum


                • Ormonde jayne nawabh of oudh.

                  Yorum


                  • Anatoline Urartu

                    İlk kullandığımda yaklaşık bir dakika boyunca hiç koku alamadım, direk anosmik edici yapıda başladı. Sonrasında ise layton exclusive (layton exclusive'i yakından kokladığınızda) ve tmov liberty kırması bir başlangıç yapıyor. Safran başlangıcı domine ediyor. Sakin bir yapıda, liiberty gibi bağırmıyor (LE ve TMOVL den aklımda kalanlarla söylüyorum). Ardından sospiro laylati olmaya çalışıyor , farkedilirliği onun kadar performanslı değil. Oud baskınlığında devam edip sonlanıyor. Bütün bunlar elbise üzerinde, tende ise bir gün sonra duş alırken çikolatımsı bir tatlılıkta burnuma kokusu geliyordu. Kalıcılığı çok iyi. Farkedilirliği ise yanınızdan geçenler duyumsayabiliyor. Sadece evde keyiflik kullanıyorum. İş yerinde " Bu ne ya, hacı yağımı sürdün" iltifatı aldığımdan beri kullanmıyorum.

                    Yorum


                    • matrai
                      matrai Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      İnsanlar beğenmediği bir parfüme yapıştırıyor hacı yağı damgasını. Hacı yağı bu parfümle ne alaka diyesim geldi.

                    • junleon
                      junleon Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Beğendiğim, her yerde kullanırım dediğim bir parfümdü. "Hacı yağı" sözü hem beklenmedik, hemde umut kırıcı olmuştu. Oryantal parfümlere mesafeli biri olduğum halde benimde abartılı bulduğum bir yakıştırma.

                  • Timothy Han On the Road kullandım. Açılışından sonuna kadar yüksek derecede dumansılığın (sigara dumanı, kül tablası vs.) hissedildiği ve tatlılığın aşırı düşük değerlerde olması sebebi ile kısa sürede beğenimi kazandı. Ağırlıklı olarak huş katranı ile deri hissediliyor ve son kısımlarında ise hafif bir vanilya ile reçineler mevcut. Mona di Orio Cuir ile de benzerlikleri var diyebilirim. Kalıcılığı ortalama ve yayılımı ortalamanın bir tık altında.

                    Yorum


                    • Aryan
                      Aryan Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Kokuda beton, asfalt, egzoz, duman, benzin, lastiksi deri vb. imgeleri yakalayabiliyor musunuz? Abbathdoom.

                    • Abbathdoom
                      Abbathdoom Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Asfalt, egzoz dumanı ve yanık lastik kokularını yakaladım. Aryan hocam

                  • Serge lutens cracheuse de flammes kullandım. Feminen tarafa eğilimli olsa da bence muazzam bir gül kokusu.

                    Yorum


                    • Van cleef neroli amara bir quentin bisch kokusu basit sade portakal cicegi kokusu bu kokuyu ex nihillo fleur narcotique benzetmisler asiri merak ettigim bir koku Rus ve cevre ulkelerde acayip populer amaraya benziyorsa pek bir numarasi yok gibi geliyor bana.

                      SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

                      Yorum


                      • Mugler Cuir İmpertinent

                        Adında deri geçmesine rağmen bir deri parfümünden ve kirlilikten çok uzakta. Başroller anason ve tuzlu bir ambere ait. Aromatik kullanılan tütün ise deri ile beraber yardımcı oyuncular. Yeşil ve dumansı bir hissiyata sahip. Tarz olarak Kilian Gold Knight ile oldukça benzer. Beni ters köşe yaptı

                        Yorum


                        • Nishane Pachuli Kozha.

                          Yorum


                          • Brioni Pour Homme Edp

                            Lalique Groupun markayı bünyesine katması ile takip listeme aldığımve kısa bir süre zarfında çıkarttığı 2 parfüm ile bu piyasada ses getireceğine inandığım bir marka. Bahar aylarına çokça yakışacak ozonik ve pudralı çiçeksi notalarla sabitlenmiş ferah ve kremsi bir kokuya sahip odunsu bir çalışma olmuş. Kesinlikle denenmesi gerekir

                            Yorum

                            İşleniyor...
                            X