Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Dün ve bugün L’instant Magic kullandım. Ne mükemmel bir parfüm. Bol pudralı, tatlımsı ama modern. Sadece 2 fıs sıkınca bile hafif bir koku olmasına rağmen kendini hissettiriyor. Tenle bütünleşiyor. Sanki teninizden, saçlarınızdan, kıyafetlerinizden böyle masum, mutlu, temiz bir koku yayılıyormuş gibi.. Ayrıca ben her ne kadar çok sevsem de bir çok pudralı parfümümde acaba başkaları yaşlı kadın kokusu gibi algılıyor mudur diye düşünüyorum bazen. Bu parfümde öyle bir his yaşamıyorum.

    Yorum


    • Libra
      Libra Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Çok eskiden elixir versiyonu vardı ama uzun zamandır hiçbir yerde görmedim.
      Erkek kullanımına uygunluğa gelirsek, aslında düşününce bence güzel olur. Kremsi, temiz bir his veriyor. Tatlılık hafif düzeyde. Tenle bütünleşen, yapay durmayan bir kokusu var. Bir erkeğe de uyar👍🏻

    • Rayiha
      Rayiha Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Benim de sevdiğim bir parfümdür L'Instant Magic. Parfüme merakımın arttığı zamanlarda peşine düşmüş ancak üretiminin durduğunu öğrenince çok üzülmüştüm ama tesadüfen Tekin Acar'da rastlayıp körlemesine almıştım. Sonra üretimi tekrar başlamıştı.

      Sevgili Libra 'ya katılıyorum, bence de erkek kullanımına uygun Pi-jeY, bergamot, anason, badem ve iris notlaları güzel bir losyon hissi veriyor, yumuşak tonda ama, özellikle feminen bir parfüm olduğunu düşünmüyorum.

    • Pi-jeY
      Pi-jeY Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hanımlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum , MOM GUERLIAN İNTENSE ile karıştırdım sanırım .
      Pudralı kokulara ilgimin arttığı şu dönemde denemeye çalışacağım .

  • Guerlain Chamade Pour Homme.

    Yorum


    • TF Oud wood
      Kalıcılığı ve yayılımı ile günü tamamlayan beni yormayan kullanana keyif veren klas TF parfümleriden kendisi. Ne kadar ön yargı ile yaklaşmış olsamda kullandıkca daha da sevdim. 8.6/10

      Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

      Yorum


      • Versace Dylan Blue

        Yorum


        • Bugün Habdan sıktım. Sonra okulda elime kolonya sıkarken iki öğrencim bana doğru bakınca gelin size de süreyim dedim ve kolonya ikram ettim. Meğerse onlar parfüm sıkıyorum sanmışlar. Aaa hocam biz de parfüm sürüyorsunuz sandık dediler. Parfüm mü isterdiniz dedim. Evet deyince onları da Habdanladım.

          Yorum


          • eskilerden CN HOMME ile birlikteyiz. . .

            Yorum


            • PEREJA'dan aldığım kolonyaları denemeye devam ediyorum. Dün akşam ve bugün sıra Kaşmir kolonyasındaydı. Pudra kolonyası ile birlikte en beğendiğim koku bu oldu diyebilirim.

              Kaşmir kolonyasının bileşenleri

              Üst: Lotus, frezya
              Orta: sümbülteber, kaşmir çiçeği, bal
              Dip: Vanilya, odunsu notalar

              olarak açıklanmış, 80 derece alkol içeriyor..

              Bu kolonyayı seçmemin nedeni orta notalarda görünen kaşmir çiçeği idi. Daha doğrusu bu çiçeğin bizde "Arap fulü", İngilizcede ise "cashmere bouquet" adıyla bilinen çiçek olması ihtimaliydi. Arap fulü, benim şimdiye kadar kokladığım en güzel çiçek kokusu. Çocukluğum iki katlı ve bahçeli evlerin olduğu bir mahallede geçmişti, komşuların bahçeleri bizim sınırsızca girebildiğimiz oyun alanlarımızdı. Bu çiçek de çok sevdiğim bir komşu teyzenin bahçesindeydi ve her seferinde mutlaka bu güzel çiçeğin kokusunu içime çekerdim. (Sonra o ev yıkıldı ve apartman oldu, çiçek de yok oldu. Komşu teyzemiz vefat edince onun anısına bu çiçeği bulup bahçeye dikmek istedim ama bulamadım bir türlü. Hatta adını bile zor buldum, ben sadece ful olarak biliyordum, ki ful başka bir çiçekmiş. Sonra mahallede başka bir bahçede rastladım bu çiçeğe. Çiçekler sokağa taştığından 1-2 dal alıp evde köklendirmeye çalıştım ama nafile. Tek çare bitkinin üreyen yavrularını köküyle almak. Umarım izin verirler).

              Kolonyanın ilk açılış anı tatlı, ve hafif ilaçsı bir havada. İlaçsı demekten kastım, şurupsu bir ton, tatlı ve hafif likörsü bir hava. Bu açılış oldukça hoşuma gitti, Sonrasında koku kremsi bir yapıya evrildi. Ne Arap fulünün ne de içerikteki diğer çiçeklerin kokusunu pek almasam da bir başka sevdiğim parfüm Trussardi My Name'in ruhu ortaya çıkmaya başladı. My Name mor çiçekler ve vanilya ağırlıklı bir parfüm ve PEREJA Kaşmir ile orak notası yok ama diplere doğru benzerlik giderek artıyor. My Name'i gün içinde tazelemek için bu kolonyayı da kullanabileceğimi düşünüyorum. Yayılım güçlü değil, ama kalıcılık da fena değil, EdT ayarında.

              Yumuşak, dozunda tatlı, kremsi kokulardan hoşlanıyorsanız, Kaşmir kolonyası güzel bir seçim olabilir. Her mevsim insanın içini açacak bir koku, ancak dezenfektan niyetine kullanırsanız parfümü fazla gelecektir.
              Son Düzenleme Rayiha; 17-03-22, 02:19. Tarafından yapıldı.

              Yorum


              • Dior Fahrenheit EDT.

                Yorum


                • Bugün Coco Mademoiselle EDP kullandım. Bu parfüm şaşırtıcı şekilde bana ferahlık, tazelik, temizlik hissi veriyor. Birçok ferah, yazlık parfüm diye adı geçen parfümden daha fazla hem de.. Sadece 2 fıs sıktım ve saçlarımdan tertemiz kokusunu alıyorum sürekli.

                  Yorum


                  • Versace Oud Noir

                    Yorum


                    • Le Labo Vetiver 46

                      Hafif karanlık yanıda olan odunsu tarzdaki Vetiver parfümlerini seviyorsanız size bu tarzın en iyi örneklerinden birini sunayım

                      Vetiver denilince hep aklnıza yeşil tondaki ferah parfümler geliyorsa bu sizi ters köşe yapacak bir parfüm. Hafif tütsülü, karanlık tonda, reçinemsi bir tatlılığı da içinde bulunduran daha çok orman temalı odunsu bir parfüm diyebiliriz Le Labo Vetiver 46 için.

                      Yorum


                      • Guerlain Vetiver.

                        Yorum


                        • Dior Homme İntense kullandıkça kendisine bağlayan ve hayran bıraktıran bir koku.

                          Yorum


                          • Vertus Bois Et Cuir
                            Yanık vanilyamsı ve biraz da ağdalı tarzda ambersi hatta üzerine de ıslanmış veya sıcakta üzerine vücut teri sinmiş deri cüzdan gibi kokuyor.Ama garip bir şekilde rahatsızlık vermiyor,içeriğini oluşturan maddeler iyi harmanlanmış diyebilirim.

                            Yorum


                            • ysl rive gauche

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X