saat 22.30 ve ben kuru biber dolması yiyorum sarımsaklı yoğurtla
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Tiryakisi olduğunuz lezzetler...
Çökme
X
-
Ben de çağ kebabını yeni keşfedenlerdenim. Sanırım en popüleri Sirkeci Şehzade Çağ Kebabı diğeri Ümraniye'de Erzurum Çağ Kebabı.
Sirkeci'deki Milli Piyango bayinin hemen yanında. Doğubank Uzay'a da çok yakın. Uzay'a giden Bülent Abi'ye de sorsa olur.
Diğeri Ümraniye'de Erzurum Çağ kebabı. Ben Ümraniye'dekini daha çok beğendim, kimisi Şehzade'yi daha çok beğeniyor.
Fiyatlar sanırım Ümraniye'deki şiş başına 9 Sirkeci'deki 7 diye hatırlıyorum.
- 1 Beğen
Yorum
-
dr oetker yeni bi puding cikarmis. ikili filan. cesitli kombinasyonlari vardi. kahveli kakaolusunu alip deneyim dedim. ayri ayri yapiliyor. yarisi kahveli puding oluyor iste diger yarisi kakaolu. gayet basarili buldum
- 1 Beğen
Yorum
-
- 2 beğenme
Yorum
-
Konyada'da yemiştim ama nerede tam emin değilim bir de biraz farklı tabi.Bunun anavatanı İstanbul'da Fatih.Birçok alternatifi var,Şeref Büryanı tavsiye ederim,iyidir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Powerty View Postneler olmuş burada oww
O zaman bir tiryaki lezzeti ifşa etmek şart oldu.Büryan Kebabı
istanbul'da da itfaiye meydanı kadınlar pazarında var yan yana bi kaç yer. gayet iyi yapıyorlar. şerif'ti sanırım benim sevdiğim.
Yorum
-
Benim Karacabey'de asıl bir Tavacım var.. Aman Yarabbi. Hatta ismini de vereyim buralara yolu düşen gitsin yesin. (Bkz: Tavacı Refik) Akşam yol mol demeyip gitmişliğim çok.. Canım çekti şu başlıktan sonra yine..
Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 12-02-17, 00:31. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: sunshine View PostŞerbetli tatlılardan bir tek baklavayı seven ben, sütlü olan tüm tatlılara aşığım. Ama bir tanesi var ki hayır diyemediğim şeylerin başını çeker o da sütlaç... Allahım yazarken bile yemek istiyorum 😢
- 2 beğenme
Yorum
Yorum