Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tiryakisi olduğunuz lezzetler...

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #61
    saat 22.30 ve ben kuru biber dolması yiyorum sarımsaklı yoğurtla

    Yorum


    • #62
      Orjinal yazı sahibi: guardian View Post
      Click image for larger version Name:	 Views:	1 Size:	4.25 MB ID:	12844
      Bu sayfanın geceleri kilitlenmesi lazım..
      Afiyet olsun..

      Yorum


      • #63
        Ben de çağ kebabını yeni keşfedenlerdenim. Sanırım en popüleri Sirkeci Şehzade Çağ Kebabı diğeri Ümraniye'de Erzurum Çağ Kebabı.

        Sirkeci'deki Milli Piyango bayinin hemen yanında. Doğubank Uzay'a da çok yakın. Uzay'a giden Bülent Abi'ye de sorsa olur.

        Diğeri Ümraniye'de Erzurum Çağ kebabı. Ben Ümraniye'dekini daha çok beğendim, kimisi Şehzade'yi daha çok beğeniyor.

        Fiyatlar sanırım Ümraniye'deki şiş başına 9 Sirkeci'deki 7 diye hatırlıyorum.

        Yorum


        • #64
          dr oetker yeni bi puding cikarmis. ikili filan. cesitli kombinasyonlari vardi. kahveli kakaolusunu alip deneyim dedim. ayri ayri yapiliyor. yarisi kahveli puding oluyor iste diger yarisi kakaolu. gayet basarili buldum

          Yorum


          • Umut Kurtoğlu
            Umut Kurtoğlu Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Benim hanım da yapmış babuş. Bence de başarılı baya.

          • sunshine
            sunshine Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Dr oetker bu işi biliyor. Dışarıda yediğim bir cok tatlidan daha keyif verici... cok lezzetli

        • #65
          Adanada sabah brunchı

          Yorum


          • ibrhm
            ibrhm Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Müthiş

        • #66
          neler olmuş burada oww

          O zaman bir tiryaki lezzeti ifşa etmek şart oldu.Büryan Kebabı Click image for larger version

Name:	buryan-kebabi.jpg
Views:	72
Size:	195.0 KB
ID:	15349

          Yorum


          • Umut Kurtoğlu
            Umut Kurtoğlu Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Yemin ediyorum mutfağa gittim. Önüme ne çıkarsa (bildiğin kaşar-ekmek) parçalarcasına yedim. Bu nedir ya.

        • #67
          Cağ kebabına ve T-bone' a saygım sonsuz ama bu adamı perişan eder

          Yorum


          • vesna
            vesna Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            fırın kebabı da iyidir..

          • trustalt
            trustalt Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Bu nasıl birşey böyle???

          • ibrhm
            ibrhm Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Oğuz hocam, agzinin tadını biliyorsun
            Guven hocam, siz de araştırın neredeyse anavatanı gidip yiyelim beraber.

        • #68
          Konyada'da yemiştim ama nerede tam emin değilim bir de biraz farklı tabi.Bunun anavatanı İstanbul'da Fatih.Birçok alternatifi var,Şeref Büryanı tavsiye ederim,iyidir.

          Yorum


          • ibrhm
            ibrhm Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Simdi de uçak biletlerine bakıyorum, cok sağolun😁

          • Umut Kurtoğlu
            Umut Kurtoğlu Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Kadınlar Çarşısı mı ne orada gitmiştim en son geçen yıl ben de.. Efsaneydi.. İsmi çıktı şimdi aklımdan fakat menüsünde bile gazete haberleri vardı)

          • ibrhm
            ibrhm Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Eğer Bursa'da buryan da var ise 1 mayis'ta oradayım. Bir tasla 3 lezzet. Buryan, iskender ve İnegöl köfte.

        • #69
          Buraya açken girmemek gerek!

          Yorum


          • #70
            Orjinal yazı sahibi: Powerty View Post
            neler olmuş burada oww

            O zaman bir tiryaki lezzeti ifşa etmek şart oldu.Büryan Kebabı Click image for larger version

Name:	buryan-kebabi.jpg
Views:	72
Size:	195.0 KB
ID:	15349
            ankara'ya açıldı büryancı. turan güneş'e paralel bi sokakta. yalnız biraz pahalı ankara standartlarına göre.
            istanbul'da da itfaiye meydanı kadınlar pazarında var yan yana bi kaç yer. gayet iyi yapıyorlar. şerif'ti sanırım benim sevdiğim.

            Yorum


            • #71
              Click image for larger version

Name:	02.jpg
Views:	63
Size:	35.9 KB
ID:	15596

              Yorum


              • vesna
                vesna Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                kartal tarama.. bayılırım.

              • Umut Kurtoğlu
                Umut Kurtoğlu Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Araştırayım hemen Üstad..İlk defa duydum ..

            • #72
              Benim Karacabey'de asıl bir Tavacım var.. Aman Yarabbi. Hatta ismini de vereyim buralara yolu düşen gitsin yesin. (Bkz: Tavacı Refik) Akşam yol mol demeyip gitmişliğim çok.. Canım çekti şu başlıktan sonra yine..
              Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 12-02-17, 00:31. Tarafından yapıldı.

              Yorum


              • #73
                Şerbetli tatlılardan bir tek baklavayı seven ben, sütlü olan tüm tatlılara aşığım. Ama bir tanesi var ki hayır diyemediğim şeylerin başını çeker o da sütlaç... Allahım yazarken bile yemek istiyorum 😢

                Yorum


                • #74
                  Ankaralılar bilir geçenlerde kazım karabekir'deki sanayiye gittim. Ara sokakların birisinde ciğerci sadi diye bir yer keşfettim. Çevik kuvvetler'in hemen arkası. vesna üstadın bilmesi kuvvetle muhtemel. Ciğeri pek sevmem ama Ankara'da yediğim en güzel ciğerdi diyebilirim

                  Yorum


                  • #75
                    Orjinal yazı sahibi: sunshine View Post
                    Şerbetli tatlılardan bir tek baklavayı seven ben, sütlü olan tüm tatlılara aşığım. Ama bir tanesi var ki hayır diyemediğim şeylerin başını çeker o da sütlaç... Allahım yazarken bile yemek istiyorum 😢
                    Tatlıya fazla düşkün değilim ama üstü tamamen yanık fırın sütlaç benim de kendimi engelleyemediklerimden. Restoran işletirken, şefe, portakal kabuğu rendeletip içine katarak hazırlatırdım, bir de portakal kabuklarını şerit olarak kestirip şekerde karamelize ettirdikten sonra sıvı çikolataya batırtıp sonra soğutturur ve onları yani orangette'leri sütlaca saplardım. Beynimde patlamalar yaratan bir lezzet çıkardı ortaya.

                    Yorum


                    • sunshine
                      sunshine Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Offf offf 😊

                    • ibrhm
                      ibrhm Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Mete abi restoran isine dönersen, bunu mutlaka mönüye ekle. Sütlaç sevmeyene sütlaç yedirir bu tarif.
                  İşleniyor...
                  X