Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tiryakisi olduğunuz lezzetler...

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Orjinal yazı sahibi: guardian View Post
    Optuna emrah hocam naptın sen yaa. erzurumda yediğim cağ kebaplar geldi aklıma.. erzurum disinda yapilanlar kesinlikle yerini tutmuyo
    Ben de bi dönem her gece cağ kebap yiyordum patron yüzünden. Kendisi Erzurumluydu (İ. Polat) ve Erzurum'dan ustasını getirip otele cağ kebabın başrolde olduğu bir restoran kurmuştu. Ben de yiyecek içecek yöneticisiydim ve usta beni çok severdi. Ne zaman mutfağa uğrasam, istemesem bile elime cağdan bi dürüm yapar tutuştururdu. Kilolarımın hızla arttığı yıllar

Yorum

• guardian
      guardian Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      ne şans ama mete abi

• Medea
      Medea Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      şimdi olsa da yesem

Bir başkadır benim memleketim.. Mardin

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• camorr
      camorr Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Ekşi yoğurt buldum dolapta onu kaşıklıyorum. Hayaller ve gerçekler dedikleri bu sanırım.

• Bahoo
      Bahoo Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Etin kilosu olmuş 40 50 lira kaburga dolması artık ulaşılması zor bir lüks .

Neyse Allah'tan dolapta acılı şalgam var gömdüm bir bardak sifa niyetine .

• ssselçuk
      ssselçuk Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      üstadım 5 ay önce konser için memleketinize geldik 2 gün boyunca her öğünde bizi başka bir yere götürdüler yukarıdakilerin hepsini deneme şansı bulduk hakikaten efsanesiniz..misafirperverliğiniz ve şehrin tarihi dokusu ayrı ayrı konuşulacak mevzular....

Egeye özel bir lezzet.
    Şefketi Bostan ve kuzu eti eşliğinde değişik ve güzel bir tat. Zeytinyağ ile yapılan ve geç pişen bir yemek ama beklemeye değiyor. Terbiyelisi makbul olduğu için salça kullanılmıyor.

afiyet olsun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Medea View Post

Ben de bi dönem her gece cağ kebap yiyordum patron yüzünden. Kendisi Erzurumluydu (İ. Polat) ve Erzurum'dan ustasını getirip otele cağ kebabın başrolde olduğu bir restoran kurmuştu. Ben de yiyecek içecek yöneticisiydim ve usta beni çok severdi. Ne zaman mutfağa uğrasam, istemesem bile elime cağdan bi dürüm yapar tutuştururdu. Kilolarımın hızla arttığı yıllar

Yorum

Allah'ım ben bu sayfaya nerden geldim yav Adminleeeer! Yetkili yok mu? Ağzımda su kalmadı aka aka..

Yorum

Bu sayfadan sonra kilo problemi yaşayan üyeler için bir de spor sayfası açılmasını tavsiye ediyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Pikcell View Post
            Bu sayfadan sonra kilo problemi yaşayan üyeler için bir de spor sayfası açılmasını tavsiye ediyorum.
            Olayın bu noktaya geleceğini bilemedim hiç

Yorum

Ben bi de gecenin bi vakti tam midem kazınırken okuyorum buraları. İşkence gibi

Yorum

Ankaralı arkadaşlar bilir şimdi devreze mercimek çorbası içmeye gidiyoruz arkadaşlarla.Gelmek isteyeni bekleriz

Yorum

Afiyet olsun

Yorum

• Guest's Avatar
                    Misafir Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Sağolun Mete hocam Ankara'ya geldiğinizde haber edinde birlikte gidelim...Hayatınızda böyle mercimek çorbası içmemişsinizdir diye tahmin ediyorum...Şayet daha önce gittiyseniz ise özlemiş olabilirsiniz tekrar gideriz

• Medea
                    Medea Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Ankara'da çok zaman geçirmedim ama sevdiğim bir kız arkadaşımın restoranı vardı. Orda çerkes yemeklerine boğmuştu beni Gelirsem ve vaktim olursa denemek isterim tabi

Uzunca bir süre Kıbrıs'ta yaşamamdan mütevellit ada mutfağını çok seviyorum.

Kıbrıs Köftesi (Sabahları her hangi bir bakkaldan alıp güne doping etkisi ile başlayabilirsiniz)
                  Click image for larger version

Name:	kibris_kulturunu_yansitan_yiyeceklerden_biri_h1839.jpg
Views:	188
Size:	65.7 KB
ID:	11582

Şeftali Kebabı (Kuzu gömleğinden yapılmasından dolayı herkesin damak tadına uymaz)

Name:	Seftali-Kebabi-Kibris-Mutfagi.jpg
Views:	178
Size:	393.4 KB
ID:	11583

Pilavuna (Kahvaltının vaz geçilmezi)

Name:	pilavuna.png
Views:	200
Size:	797.8 KB
ID:	11584

Hellimli - Zeytinli Bitta (Aynı şekilde kahvaltıda olmazsa olmaz)

Name:	hellimli-peynirli-bitta.jpg
Views:	187
Size:	174.2 KB
ID:	11585

Ceviz Macunu (Türk kahvesinin yanında harika gider)

Name:	2615669891_a35885e8bd.jpg
Views:	187
Size:	117.8 KB
ID:	11586

Yorum

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                      Umut Kurtoğlu Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Et dediğin az pişmiş olacakk agaaa

• hayro
                      hayro Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Afiyet olsun Umut bey, eti değil ama kızarmış ekmeği görünce canım istedi yaklaşık 8 aydır ekmek tüketmiyordum yarın sabah kahvaltısında bir dilim kızartıp yiyeceğim.

• Medea
                      Medea Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Ben de sivri biber aldım 4-5 tane, onları kemiriyorum

metinim fotoğraftaki lezzetlerin 5ni de ilk defa duydum sanırım.. kıbrıs köftesi erzurumun kadayıf dolmasını andırıyor

Yorum

• promesta
                      promesta Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      gökhanım ada'ya gittiğimde hepsinden birer porsiyon getireceğim sana

bu benzersiz lezzete asla hayır diyemiyorum 😂

Yorum

Click image for larger version  Name:	 Views:	1 Size:	4.25 MB ID:	12844

Yorum

İşleniyor...
                      X