Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mayis 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Click image for larger version

Name:	B567D4F4-F656-4C7D-8075-BF95D4A27D31.jpeg
Views:	163
Size:	4.34 MB
ID:	66401 🌸 Twilly d’Hermes ve Chanel Gabrielle

Twilly, şık ve zarif tivil ipek aksesuarlar gibi, sizi sarıp sarmalıyor.. Zencefil gazozu, sakızımsı sümbülteber ve sona doğru sandal notalarını net alıyorum, ilgi çekici, tutkuyla tutunan ve ardınızdan gelen bir parfüm..

Chanel Gabrielle ise doğanın uyanışını selamlama gibi, greyfurttan portakal çiçeğine oradan ylang ylang ve yasemine evrilen; hafif , kaygısız, küçük mutluluklar kokusu..

Küçük Prens? L’essentiel est invisible pour les yeux.. 🤗
    https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• STH Extreme denemeleri, klasik STH'ye göre açılıştaki rom ve odunsu nota ahengi uzun bir ömre kavuşturulmuş (ki klasik STH'de de beni en çok cezbeden kısım açılıştı). gayet keyifli ve uzun soluklu vakit geçirdik açılış notları ile. 3-4 saatin sonunda patchuli notası da ortaya çıkmaya başladı. net 6-7 saat arası performans aldığımı söyleyebilirim. farkedilirlik 2 saat kadar çok çok iyi. EXTREME versiyonunu ben beğendim ama bu 12 TL/ML fiyatı ile fiyat/performans konusunda sıkıntı büyük.

Yorum

• Clandestine Clara- Penhaligon's

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: €g€m€n View Post
          STH Extreme denemeleri, klasik STH'ye göre açılıştaki rom ve odunsu nota ahengi uzun bir ömre kavuşturulmuş (ki klasik STH'de de beni en çok cezbeden kısım açılıştı). gayet keyifli ve uzun soluklu vakit geçirdik açılış notları ile. 3-4 saatin sonunda patchuli notası da ortaya çıkmaya başladı. net 6-7 saat arası performans aldığımı söyleyebilirim. farkedilirlik 2 saat kadar çok çok iyi. EXTREME versiyonunu ben beğendim ama bu 12 TL/ML fiyatı ile fiyat/performans konusunda sıkıntı büyük.
          Hem fiyat hemde bulunamaması sıkıntı. Ama normal STH ye göre performans olarak çok daha iyi.

Yorum

• Adp colonia..severek kullandığım centilmen bi koku..

Yorum

• Guerlain Songe d'Un Bois d'Ete

Yorum

• L'Instant de Guerlain EDT. Arada kullanmayınca özletiyor.

Yorum

• Ursaaaaaa. Bu arada Sth extremi ben de denemiştim mağazada ve bana çok tatlı kokmuştu. Normal sth daha maskulen bir koku ama zayıf bir koku aynı zamanda. Ursaya devam diyorum

Yorum

• Creed Aventus

Yorum

• Frederic Malle - Dries Van Noten

Yorum

• J.F. Schwarzlose - Leder 6...çok hoş, deri-safran-vanilya-tütsü karışımı...

Yorum

• Armani City Glam. Satıştan neden kaldırıldığını anlayamadığım oldukça karakterli ve özgün bir parfüm. Enerjik ve karizmatikliği harmanlayan şehirde iş hayatının peşinde koşturan bir beyefendi

Yorum

• Interlude,
                            Sezon sonu diye bol bol sıktım. Millet arkamdan neler diyordur şimdi.

Yorum

• Desert Rosewood .. Son zamanlardaki gözdem oldu

Yorum

• RİYAFES
                                RİYAFES Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                O zaman bir haftasonuna denk getirme şansın olursa yemek yeriz üstüne türk kahvesini içeriz.

• F.essence oud
                                F.essence oud Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                İnşallah hocam hepsi bahane senin güler yüzün ve hoş sohbetin yeter

• RİYAFES
                                RİYAFES Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Bilmukabele hocam.

• Aventus bu yarı güneşli günde keyf veriyor...
                              İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

İşleniyor...
                              X