Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mayis 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Dekant incident diplomatique

Yorum

• mfk lumiere noir...sen en büyük hatalarımdan birisin (not:sattığım için güzelim şişeyi)
      İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Koleksiyonda 2014M01 Aventus, hayatım boyunca kullanmaktan vazgeçemeyeceğim koku.

Yorum

• Bastım humanisti mülakat isleri..buram buram kokuyor çok güzel

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: serif_aydogar View Post
            Frapin L'Humaniste.
            Pisti

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: erdembaba View Post

Pisti
              Erdem hocam çok naif, harika bir yazlık.
              Büyük oğlum bundan bana al dedi.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: €g€m€n View Post
                Koleksiyonda 2014M01 Aventus, hayatım boyunca kullanmaktan vazgeçemeyeceğim koku.
                Çok güzel bir batch idi. Malesef bitirdim.

Yorum

• Bruno Fazzolari - Ummagumma

Yorum

• Miller Harris - Rien. Parfümleri tenime sıkmam fakat bu, tam bir ten parfümü. Dogal afrodizyak.

Yorum

• Olfactive Studio, Woody Mood. İnanılmaz pozitif bir parfüm. Tatlı odunsular; talaşlar, pamuk şekerler, eğlence, panayır, mutluluk...
                      estefanyen

Yorum

• Click image for larger version

Name:	0D563FAE-7328-4356-8CA6-541A01CF6E3C.jpeg
Views:	209
Size:	4.93 MB
ID:	67050 🌸 Memo Lalibela ve Yves Rocher Rose Absolue 🌸

Lalibela sıradışı tütsülü bir vanilya kokusu, hindistan cevizi ve orkide de başlangıçta kokuya ısınmanıza eşlik ediyor, sürekli koklamak istetecek kadar da gizemli..
                        Rose Absolue ise Yves Rocher’nin medar-ı iftiharı bir parfüm, koyu renkli karanlık güller çok hafif tarçın ve tonka ile tatlandırılmış, oldukça koyu kıvamlı Isparta gül reçeli veya tatlı roze gibi, çok başarılı bir gül yorumu.
                        https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• murrjm
                          murrjm Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Şebnem hanım sizdeki Rose Absolue'nun rengi oldukça koyu gözüküyor eski bir şişe olduğundan bekledikçe mi değişti acaba.
                          Notaları sevebileceğimi düşündürdü.Mağazalarda hala bulunabiliyorsa deneyeceğim. Bu arada Christine Nagel'ın elinden çıkma bir esermiş kendileri hımmm

• dewnew
                          dewnew Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Sevgili murrjm , kesin seversin, renk değiştirenlerden evet, alalı zaman geçti ama ben de Fransa’dan kendine alıp kullanmaktan sıkılan birinden satın aldım.. Şu an bildiğim kadarıyla Türkiye’de satılmıyor, mağazalarda yok, bir tek bir ikinci el sitesinde gördüm geçenlerde, satıcı açıklamaya yazmış eski kız arkadaşının parfümüymüş ama negatif çağrışımlı hiçbir öğeyi hayatıma dahil etmediğim için almadım )

• Laboratorio Olfattivo Nerotic Odunsu Meyveli, Deri yorumu hoş bir parfüm

Yorum

• nasamotto baraonda

Yorum

• NY Amber,
                            Bir kaç küçük fıs bile geri dönüş almama yetti. Koku beklediğim güzellikte değil ama fark edilirliği çok yüksekmiş.

Yorum

• Gucci Guilty Absolute. Açılışı oldukça sert, mazotumsu ve kirli, animalik hatta benzetme olarak ursadan daha kirli diyebilirim. Orta notalara geçildiğinde o ilk başlardaki yağlı mazotumsu hissiyat törpülenip yerini kuru odunsu bir havaya bırakıyor. Biraz ursa, biraz ELDO Rien İntense incense havası olan bir parfüm. Şu ana kadar kokladığım en aykırı designer. Oldukça etkilendim

Yorum

İşleniyor...
                              X