PdM Oajan
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
bugün Nero kullandım uzun zamandır beni kendisine hapseden bir koku olmamıştı bu tadı onda alıyorum .Ve şapka çıkarıyorum Terenzi abimize bravoooo
- 7 beğenme
Yorum
-
Dior Sauvage. Ben bu parfümden çok büyük bir beklentim olmadığındanmıdır nedir anlayamadım ama severek kullanıyorum. Tamam bir dior homme intense veya dior eau sauvage parfum gibi bir ağırlığı yok çok özel bir parfüm değil ama günlük kullanıma son derece uygun performanslı ve güzel bir koku. Markası dior olmayıp başka birşey olsaydı eminimki daha fazla tutulurdu. Ama dior olunca beklenti yüksek oluyor ve bu parfümde kesinlikle yüksek beklenti ve yanlış reklamlandırma kurbanı. Johny Depp ve Sauvage alakasız olmuş kabul ediyorum.Son Düzenleme matrai; 16-06-17, 22:57. Tarafından yapıldı.
- 8 beğenme
Yorum
-
Tek sevebildiğim Alien ünvanını taşıyan TM Alien Sunessence 2011 ve efsane Guerlain L'Instant Magic Elixir
1 Photo
- 7 beğenme
Yorum
-
Bugün sıcaktı ama az miktarda Sultan Leather kullandım, ofiste arkadaş az sıktığım için en çok nereye sıktın koklamak istiyorum nasıl güzel bir şeymiş bu ya dedi
- 6 beğenme
Yorum
Yorum