Hava serinleyince JPG Gaultier 2
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Eylul-2021
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
PAPILLON.. ANUBIS..
Maskulen bir koku oldugunu kabul etmekle birlikte hissettigim deri kokusundan dolayı Royal Leather a.. birazda sanki Ganymade benzettim... hafif tatlimsilik Royal den daha kulanilir yapmis bence.. Cok beğendim.. Ben kullanamam o ayri...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 14 beğenme
Yorum
-
Son günlerde favorim Burberry Her Intense. Çok önce sample vermişlerdi. İlk denemede beğenmiştim ama çok etkilenmemiştim. Geçenlerde birden aklıma geldi ve tekrar denedim. Bu defa çook hoşuma gitti. Tatlı, yoğun, lezzetli kırmızı meyveler içeriyor. Aynı zamanda pudralı, kremsi, çok yumuşak bir his veriyor. Hafiften bir ferahlık da hissediyorum. Beni asla baymıyor. Kokladıkça koklamak istiyorum😊
- 12 beğenme
Yorum
-
Mitsouko edp kullandım. Haftasonunu parfümlerle geçirmek isteyenler için güzel bir yabancı yutup kanalı buldum takılıyorum sabah beri... Çok tatlılar! Vintage koleksiyonları gözlerimi kamaştırdı, kanalın adı Making a Stink!
- 8 beğenme
Yorum
-
Sevgili Rayiha; bugün yine mitsouko kullanınca forumda şöyle bir gezineyim parfüm hak. dediydim de bu yorumunuz gözümden kaçmış😊 Meşe yosununundan ziyade hermesin amber serilerindeki gibi yoğun bir amber kullanımı söz konusu. Bence cennet gibi kokuyor tek sıkıntım şişemde son 20ml kalmış olması😇
-
Valentino Uomo
Bergamot hiç silinmiyor ve bir zaman sonra sedir geliyor, kalp notalardaki gourmand öğeler şöyle bir süzülüyor mu ondan da emin değilim.Piramitten yola çıkarak olusturdugum beklenti ile pek de uyusmayarak şaşırtmıştı beni epey iki yıl evvel.Silaj ve kalicilik ortalamanın altında benim üzerimde.
- 13 beğenme
Yorum
Yorum