Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Tiryakisi olduğunuz lezzetler...
Çökme
X
-
-
- 3 beğenme
Yorum
-
zeynep hanım, arabaşı çorbası ve arabaşı hamuru, yanlis bilmiyorsam yozgata has ama konyada da kış aylarinda cokca sevilen ve tuketilen bir lezzet. corbası un ve tavuktan, hamuru da bildigimiz alelade un tuz ve sudan meydana geliyor. ozelligi asiri sicak halde bol limon ve aciyla beraber, hamuru ile tuketilmesi. ve yazin yapildigina hic sahit olmadim
-
etliekmeğin anavatanında yaşıyorum zaten; konyada. konyanın su böreği de çok meşhurdurOrjinal yazı sahibi: Phery View PostOooo hemşeriymişiz. 😊😊😊 yöresel yemeklere bayılırım ama bizim oraların tereyağlı su böreğ i ile kuyruk yağlı kıymalı(etliekmeği) meşhurdur. Belki "kurtuluş" u bilirsiniz?
ama kurtuluş u duymadım hiç.

- 1 Beğen
Yorum
-
😍 çok özledim etliekmeği çoook. Kurtuluş aksarayda bulunan bir mahalle. Orada meşhur bir etli ekmekçi var onu sormuştum aslinda. Birde konu ile alakasız ama ben bir gönderiyi nasıl beğeneceğim bilemedim. Nereye basmam ya da yazmam gerekiyor bana yardımcı olursan çok sevinirim hemşerim. 🙃
- 1 Beğen
Yorum
-
Diyet yaptığım dönemde ara öğün olarak tükettiğim ama daha sonra tiryakisi olduğum bir lezzet var, gün kurusu kayısısını ortadan ikiye bölüp arasına üç adet badem koyarak sandviç yapıyorum, üç veya dört tane yerim her gün, tatlı yerine geçiyor, aynı zamanda açlık hissini bastırıyor ve sağlıklı.
- 2 beğenme
Yorum
-
- 5 beğenme
Yorum
-
Optuna emrah hocam naptın sen yaa. erzurumda yediğim cağ kebaplar geldi aklıma.. erzurum disinda yapilanlar kesinlikle yerini tutmuyo

- 2 beğenme
Yorum
Yorum