Dior Fahrenheit Absolute
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
amaç güzel kokmak ve genel beğeni ise doğru adres...
bleu chanel edt tabiki...İnsanın ruhu kokularıdır...
- 15 beğenme
Yorum
-
Masque Milano Montecristo. Baharatlı,tütünlü,kirli,dumansı,odunsu. Parfüm sanki açılmak istiyor,ferahlamak istiyor ama yapamıyormuş gibi hissediyorum Demek istediğim bazen kokladığınızda boğuk birşey kokluyorsunuz. Her zaman olmuyor bu durum. Genel olarak sevdiğim bir parfüm.
- 11 beğenme
Yorum
-
Jovoy - Le Jeux son Faits
Jovoy'dan muthis kaliciligi olan bir amber yorumu. Bence serinin en iyisi.
Rom ve kimyonla desteklenmis tutun, paculi, vanilya ve labdanum ile sarmalanmis; amber her daim hakim.
Cogu kisinin -muhtemelen agir gelecegi icin- kullanamayacagi ama sevenin de vazgecemeyecegi bir parfum.
Adeta gizli kalmis, kesfedilmemis bir hazine.
- 16 beğenme
Yorum
-
Lolita Lempicka kullandım.Bence en güzel tatlı parfümlerden.İçindeki anason,menekşeler,parfüme çok farklı bir hava veriyor.Nerede duysam,hemen kokusuna odaklanıyorum.Garip bir ışıltısı,çekiciliği var.
- 16 beğenme
Yorum
-
Xerjoff - Mefisto. Citrus ağırlıklı, fresh diye tabir edebileceğimiz bir parfüm. Çok fazla fresh parfüm kategorisine giren koku kullanmış olmama rağmen aralarında en başarılı bulduğum, notalar arası balansın iyi kurgulandığı, görece zor notaların ustalıkla harmanlandığı, merkezine bergamot ile amalfi limonunu alan usta işi bir parfüm olduğunu düşünüyorum. Taze, enerjik ve temiz bir koku. Ofis kullanımına ve genel beğeniye gayet uygun. Dip not : Creed Silver Mountain Water yada Armaf Silver Shade ile benzer olduğunu her ne kadar iddia edenler olsa da ben benzer olduklarını düşünmüyorum.
- 10 beğenme
Yorum
Yorum