Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Kakuleli olsun, sade... Üzerine gül yaprakları da serpilsin kırmızıdan pembeye.
Ruhu olsun, içimize üflesin, yüreğimizi titretsin ve aklımızı uçurup mantık hapishanemizi yok etsin; aşkımızı değil. Dimdik, pişmanlıklar ve keşkeler olmadan; hesapsız ve beklentisizce özgür olsun. Bir de eşi olsun nefesten Ruh'a; bulsun, söylesin ve konuşsun. Sonsuza dek Ateş-i Aşk ile devr-i alem edip; bedenden bedene aynı nefes ve Ruh ile Ruh kokarak - can kokarak sonsuz olsun.
Provided to YouTube by Believe SAS Turkish Coffee · Van Ibiza Chillout #3 ℗ Lemongrassmusic Released on: 2018-11-02 Composer: Ivan Rodionov Auto-generated by...
Ben de çok beğeniyorum ikisini. Dune zaten benim için farklı bir yerde. Pleasures ise çiçeksiliğin doruğunda bence. Geçenlerde akşam yatarken aklıma düştü ve şoyle bir kaç fis sıktım. Artık dibinde bir parmak kadar kalmış şişemin, zamanında nasıl kullandıysam, ve üst notaları hafiften bozulmaya başlamış ama yine de o çiçeksilik bütün zerafetiyle kendini belli ediyordu. Çiçeksi parfüm deyince ağır olmadan dibine vurmayı başaranlardan. İkisi de designer parfümlerinin güzel işler çıkardığı dönemlerden.
Çok haklısınız Aylin hanım bence de parfümlerin altın dönemiydi o yıllar... ben daha önce Estee Lauder Pleasures intense kullandım o daha yoğun baskın bir yasemin parfümüydü...onun yanında Pleasures masum kalıyor...nasıl kullanmışım dediniz ya 😊😀 ben daha baygınını kullandım yani 😊
Yorum