The merchant of venice; pure leather
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Tiziana Terenzi Al Contrario, Hafif ama çok hafif yanık kakao, vanilya, fındık ve vanilyayla lezzetli bir gurme gibi davranan, şeker ve tonka ile şekerlenip tatlılaşmış bir aroma. Sandalağacı, benzoin ve abanozla odunsu ve yumuşak yapısıyla diğer notların uyumu yerinde ve bir bütünlük oluşturmuş. Malttan gelen bir buruklukla beraber orikdeden gelen tiz çiçeksilik her zaman hissedilmekte.Yumuşak, sıcak, şekerli azıcıkta çiçeksi bir karışım
- 18 beğenme
Yorum
-
- 14 beğenme
Yorum
-
Ambre nuit. Gul ve amberin zarif dansi.Evet, e iste bu kadar. Ben dans izlemek degil dans etmek istiyorum. Guzelsin ama benim disimda guzelsin.
Gul notasini cok sevmeme ragmen iste bu diyebilecegim kokuyu daha yakalayamadim. Denediklerim arasinda en begendigim noir de noir oldu. O da gunluk kullanima uygun degil.
6055P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 14 beğenme
Yorum
-
Nicolai - Patchouli İntense. Bir paçuli parfumde nasil kullanilmali, niş bir parfumu gercekten neden alirizin cevabi. Parfümün orta notalara doğru sabunsuya kaçan bir gidişatı var. Kendine has ve olabildiğince doğal kokan bir parfüm olduğu su götürmez bir gerçek. 2 fıs bile nükleer bomba gibi bir etki yaratıyor. Her ne kadar hatun tarafindan yasli parfumu yakistirmasi yapilsada vazgecemedigim parfumlerdenSon Düzenleme avalon; 27-11-18, 20:24. Tarafından yapıldı.
- 10 beğenme
Yorum
-
Bois 1920 Oro. Sevgili cantona8 ve Medea ile geçen ay buluştuğumuzda cantona8 in üstünden çok güzel bir koku geliyordu rüzgarla birlikte. Sorduğumda Oro demişti. o an aklıma geldi ve uzun bir arayıştan sonra dekantların arasında bulabildim. Tuscan familyasından geçsede verdiği keyif bütün familyayı katlar.
- 11 beğenme
Yorum
-
Yanlış yere yazdığımı yeni farkediyorum 😂 connoisseur adminim rica etsem taşıyabilirmisinSon Düzenleme matrai; 27-11-18, 23:24. Tarafından yapıldı.
Yorum