Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Serge Lutens - Chergui
    Uzun bir aradan sonra...

Yorum

• CK Obsession for Men
      Geçen gün bileğimde kokladığımla bugün boynumdan gelen kokusu arasında garip bir şekilde fazlasıyla farklı koktuğunu hissettim. Ama şuan için sonundaki amber ve vanilyanın tatlılığına bayıldım.

Yorum

• JPG Le Male Superman.

Yorum

• Sabah yazmayı unutmuşum, gün içinde Guerlain - Shalimar ile birlikteydik.

Yorum

• Bvlgari Man in Black
            ​​Baharatlı yoğun bir açılışı var. İlk çıktığı zamanlarda kör alış yapmıştım.

Yorum

• Zara Orchid...Victoria secret bomshell muadiliymiş ben bomshell i hiç koklamadım ama Zara orchid i çok sevdim...

Yorum

• Frozenwings
                Frozenwings Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Eclat d'Arpege'e kokusunu çok benzetiyorum. Böyle misk ağırlıklı...

• Tuberose
                Tuberose Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Evet Lanvin eclat d'Arpage da var bende...ikiside meyveli fresh floral parfümler...Lanvin de limon , çay ve leylak notaları hakim...Zara orchid de ise şeftali çok baskın ancak açılışı oldukça ekşi ve o ekşilik benim içimi açıyor çok seviyorum 😊

• Carner Barcelona Tardes;
              Akşamlar...

Maskülen çiçekler, feminen Zino, tatlı marzipanlı anlar, tuzlu asidik gözyaşı ve o akşamlar...
              3.5 yıllık yolculuğumuz; koklar koklamaz vurulduğum ve şişesine saatlerce bakıp düşündüğüm yine öyle bir akşamda sona eriyor Tardes ile...

Yorum

• Akşam için Cartier - Declaration d'un soir ileydim. Tozlu, kuru bir gül, keskin baharatlar ve altta kremsi bir sandalağacı ile giden sade bir koku. Ne diyelim, sevmeyeni utansın.

Yorum

• Herod
                  Herod Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Hiiiç utanmam

• Ormonde Jayne Ambre Royal. Ambroxan bombası. Çiçeklerle süslenmiş klasik amber kokusu alınmayan başta da dediğim gibi ambroxan ağırlıklı bir parfüm. Farklı ve çekici bir yanı olduğunu eklemeliyim. Ben, sevip sevmemek arasında kaldım. Biraz daha denemeliyim.
                estefanyen

Yorum

• Tuberose
                  Tuberose Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  ali bey Alien Ambre royal i gölgede bıraktı demek 😊 beğeneceğinizi tahmin ediyordum...yalnız Alien yerine Angel yazmışsınız sanırım dalgınlıkla ☺

• ali
                  ali Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Tuberose iki sefer yazdığıma göre bir hayli dalmışım

• Tuberose
                  Tuberose Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  😊 👍

• Versace Vanitas

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	1.07 MB
ID:	95140

Yorum

• Terre dhermes

Yorum

• Costume national Homme
                      Enerjik bir koku çok ama çoook güçlü açılışta sizi bergamot ve kakule sizi karşılıyor az zaman sonra tarçın ve karanfil sizi karşılıyor son olarak sandal agacı baskınlıgı ile hafif paçuli belirginleşiyor bahatlı ve odunsu bi koku 20+ bi koku yalnız fazla tıslatmayın 😀

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

Yorum

• Bvlgari Aqua Amara
                        Açılındaki keskin portakal kokusu en beyendiğim tarafı,sonrasında sucul notalar eşlik ediyo yaz ve sonbahar için uygun bence.
                        Performansı çok iyi, benim elimdeki şişe 2015 batch reformulasyon geçirmiş olabilir.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ali
                          Ormonde Jayne Ambre Royal. Ambroxan bombası. Çiçeklerle süslenmiş klasik amber kokusu alınmayan başta da dediğim gibi ambroxan ağırlıklı bir parfüm. Farklı ve çekici bir yanı olduğunu eklemeliyim. Ben, sevip sevmemek arasında kaldım. Biraz daha denemeliyim.
                          Hocam ben hastası olmuştum böyle kokladıkça içimden birşeyler kopup gidiosu

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

Yorum

• ali
                            ali Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Kesinlikle dikkat çekici
                        İşleniyor...
                        X