Ormonde Jayne Vanilla d'Iris
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Atelier rebul magnolia edc
Bakmayın edc olduguna edt kadar var muazzam bir koku öyle bir manolya ki başınızı kaldırmak istemez sanki çiçek bahçelerinde kuş çıvıltılarının içerisindesin o kadar huzur dolu bir koku vee cok ucuz trio 3 adet 50 ml set kargo ile 85 civarına geliyor bu fiyata şahıeser kokular tamamen dogadan ilham alınmış
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.
- 11 beğenme
Yorum
-
dior feve delicieuse.açılışı ne kadar kötü ve bayıksa dip notalarıda tam tersi güzel ve kaliteli.Dün tende denemiştim bugün ise gömleğime sıktım.Tende çok daha güzel.Francois Demachy yapmış kokuyu.Bu adamın yaptığı parfümleri önce sevmiyorum sonradan kalitesiyle hayran kalıyorum.Feve delicieuse'un dekantı aylardır dolabı bekliyor bir iki sıkıp beğenmemişim bugün itibariyle fikrim değişti.
- 12 beğenme
Yorum
-
Nishane Vain & Naive. Gül, ahududu, eriğin tonka ile desteklenmesi parfümü oldukça tatlı kılıyor. Bu tatlılık şekerli bir his vermiyor kesinlikle. Yasemin, bergamot ve portakalla hem temiz hem de aromatik bir aura ile birlikte sandalağacı, amber, benzoin ve paçuli temelde güçlü bir yapı ortaya koysa da hiç biri gül, ahududu ve eriğin önüne geçmiyor. Performanslı, tatlı, güllü ve meyveli feminen tarafa yüzünü dönmüş bir parfüm. Genç ve enerjik.
- 14 beğenme
Yorum
Yorum