Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
CK Obsession for Men
Geçen gün bileğimde kokladığımla bugün boynumdan gelen kokusu arasında garip bir şekilde fazlasıyla farklı koktuğunu hissettim. Ama şuan için sonundaki amber ve vanilyanın tatlılığına bayıldım.
Evet Lanvin eclat d'Arpage da var bende...ikiside meyveli fresh floral parfümler...Lanvin de limon , çay ve leylak notaları hakim...Zara orchid de ise şeftali çok baskın ancak açılışı oldukça ekşi ve o ekşilik benim içimi açıyor çok seviyorum 😊
Maskülen çiçekler, feminen Zino, tatlı marzipanlı anlar, tuzlu asidik gözyaşı ve o akşamlar...
3.5 yıllık yolculuğumuz; koklar koklamaz vurulduğum ve şişesine saatlerce bakıp düşündüğüm yine öyle bir akşamda sona eriyor Tardes ile...
Akşam için Cartier - Declaration d'un soir ileydim. Tozlu, kuru bir gül, keskin baharatlar ve altta kremsi bir sandalağacı ile giden sade bir koku. Ne diyelim, sevmeyeni utansın.
Ormonde Jayne Ambre Royal. Ambroxan bombası. Çiçeklerle süslenmiş klasik amber kokusu alınmayan başta da dediğim gibi ambroxan ağırlıklı bir parfüm. Farklı ve çekici bir yanı olduğunu eklemeliyim. Ben, sevip sevmemek arasında kaldım. Biraz daha denemeliyim.
Costume national Homme
Enerjik bir koku çok ama çoook güçlü açılışta sizi bergamot ve kakule sizi karşılıyor az zaman sonra tarçın ve karanfil sizi karşılıyor son olarak sandal agacı baskınlıgı ile hafif paçuli belirginleşiyor bahatlı ve odunsu bi koku 20+ bi koku yalnız fazla tıslatmayın 😀
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bvlgari Aqua Amara
Açılındaki keskin portakal kokusu en beyendiğim tarafı,sonrasında sucul notalar eşlik ediyo yaz ve sonbahar için uygun bence.
Performansı çok iyi, benim elimdeki şişe 2015 batch reformulasyon geçirmiş olabilir.
Ormonde Jayne Ambre Royal. Ambroxan bombası. Çiçeklerle süslenmiş klasik amber kokusu alınmayan başta da dediğim gibi ambroxan ağırlıklı bir parfüm. Farklı ve çekici bir yanı olduğunu eklemeliyim. Ben, sevip sevmemek arasında kaldım. Biraz daha denemeliyim.
Hocam ben hastası olmuştum böyle kokladıkça içimden birşeyler kopup gidiosu
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum