Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Aile evine geldim, babamin dolapta 20 yillik Jagler buldum. direk Nicolai NY intense bu hahah
Büyük hazine...O yıllarda kullandığım kırmızı kapaklı first class vardı..atom bombası gıbıydı..Tek dezavantajı arıları başıma musallat etmesiydi..Şimdiki first classın o parfumle alakası yok tabi...
diptyque philosykos...
hafif tozlu tuzlu yeşil incir ve hindistancevizi kokusu...
kendinizi tropikal bir adada hissediyorsunuz...
Merhaba sizin fikirlerinizi merak ediyorum
Viw
Aventus
Herod
Noir de noir
Arabesque
Cedrat boise
Kirke
Şu kokular hakkında, silaj,farkedilirlik ve genel beğeniye 1-7 arası sıralama yapmanız mümkün mü?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba sizin fikirlerinizi merak ediyorum
Viw
Aventus
Herod
Noir de noir
Arabesque
Cedrat boise
Kirke
Şu kokular hakkında, silaj,farkedilirlik ve genel beğeniye 1-7 arası sıralama yapmanız mümkün mü?
Merhaba tabiki naçizane sıralama yapayım;
tabiki herod genel beğeni farkedilirlik sillaj olarak ilk sırada arabesque zaten herod benzeri,
aventus genel beğeni fakat sillaj batch sorunu mevcut
cedrat boise aventusun meyveli hali sillaj bakımından fena değil
noir de noir hafif tütsülü küflü güllü çikolata kokusu feminrn gelebilir sillaj beğeni fena değil
kirke en güçlüsü tatlı meyve bombası tatlılık gidince opus v ye dönüşüyor beğeni sillaj zevkler ve renkler diyorum
viw i en sona sakladım tam bir yaz kokusu lime ve Hindistan cevizi sevimli leziz malibu tarzında içilesi fakat reformüle kurbanı bazıları duş jeli diyor bazıları güneş yağı siz bakmayın bu parfümler içinde en keyiflisi
Merhaba tabiki naçizane sıralama yapayım;
tabiki herod genel beğeni farkedilirlik sillaj olarak ilk sırada arabesque zaten herod benzeri,
aventus genel beğeni fakat sillaj batch sorunu mevcut
cedrat boise aventusun meyveli hali sillaj bakımından fena değil
noir de noir hafif tütsülü küflü güllü çikolata kokusu feminrn gelebilir sillaj beğeni fena değil
kirke en güçlüsü tatlı meyve bombası tatlılık gidince opus v ye dönüşüyor beğeni sillaj zevkler ve renkler diyorum
viw i en sona sakladım tam bir yaz kokusu lime ve Hindistan cevizi sevimli leziz malibu tarzında içilesi fakat reformüle kurbanı bazıları duş jeli diyor bazıları güneş yağı siz bakmayın bu parfümler içinde en keyiflisi
Kirkeden baya umutluydum, umarım iltifatları toplarız.
Her zaman herodcuyuz, selamlar tekrar
Yorum