Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Mevsimleri şaşırdık bu aralar, FM Musc Ravageur ile günümü geçirdim, çok sağlam bir eser

    Yorum


    • gündüz Nicolai Patchouli Intense; akşam Creed Royal Oud.

      Yorum


      • Pekji Battaniye... Rutubetli toprak kokusunu her daim hissettiren çok iyi bir paçulinin baştan sona başrolde olduğu, çok dozunda verilmiş çekici bir tatlılıkla ve amberle köşeli tarafların törpülenip yumuşatıldığı, kalın gövdeli, sıcak bir oryantal. Çok büyük değişim geçirmiyor, tek boyutlu bir düzlemde ama keyif vermeyi becererek ilerliyor. Kalıcılık tenimde 15-16 saati geçti. Farkedilirlik de ilk başlarda yüksek, giderek normal seviyelere iniyor ama 15 saat sonra, bana tamamen ten kokusu olarak gelirken aynı masada oturduğum insanlar tarafından soruldu.

        Yorum


        • matrai
          matrai Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Ben ilk prototip aşamasındaki halini denemiştim. Doğal olarak ifraya uydurulmamıştı. İddia ediyorum görüp görebileceğiniz en performanslı parfümdü. Kendi kokunda boğulmak neymiş bu parfümde görmüştüm. Şu andaki hali ilk halinin yarısı performansa sahip olmasına rağmen yinede koleksiyonumdaki en güçlü parfümler arasında en başta. Ömer İpekçi gerçekten parfüm tasarımı konusunda bu zamana kadar gördüğüm en iyi parfümörlerden bir tanesi. Hani insan hiç bir parfümden esinlenmez mi? Bütün parfümleri benzersiz ve başlı başına sanat.

        • Medea
          Medea Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          O halini ben de denemiştim. Sonlarda biraz eski kafa işleri hatırlatan boğuk bir odunsuluk vardı. Bu halini koku olarak daha çok sevdim. Keşke biraz daha sürprizli olabilseydi, biraz daha değişim geçirse daha ilginç olabilirdi. Gerçi hava biraz esintili, yağmurlu olsa da sonuçta bu mevsim bu parfümü denemek için pek doğru bir mevsim değil. Kışın daha keyifli nüanslar hissetmek mümkün olabilir.

        • cantona8
          cantona8 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Ilk hali epey sert ve balzamikti. Bu hali daha kullanilabilir. Ama gercekten de kokunun cok bağırmaması bence ismiyle ortusen bir ozelligi.

      • Molecule 2

        Sent from my SM-G950F using Tapatalk

        Yorum


        • Sabah Abercrombie - First instct extreme - akşam versace - dylan blue. Özellikle bu iki parfüm genel beğeniye çok uygun.

          Yorum


          • Orjinal yazı sahibi: Medea View Post
            Pekji Battaniye... Rutubetli toprak kokusunu her daim hissettiren çok iyi bir paçulinin baştan sona başrolde olduğu, çok dozunda verilmiş çekici bir tatlılıkla ve amberle köşeli tarafların törpülenip yumuşatıldığı, kalın gövdeli, sıcak bir oryantal. Çok büyük değişim geçirmiyor, tek boyutlu bir düzlemde ama keyif vermeyi becererek ilerliyor. Kalıcılık tenimde 15-16 saati geçti. Farkedilirlik de ilk başlarda yüksek, giderek normal seviyelere iniyor ama 15 saat sonra, bana tamamen ten kokusu olarak gelirken aynı masada oturduğum insanlar tarafından soruldu.
            bende bu gün hava soğuk diye bunu kullandım sample seti denerken....atıyorum %85 paçuliye %15 tatlındıcı notalar gibi geldi bana yani bilmiyorum sanki paçuli esansı hiç koklamadım ama öyle sürmüşüm sanki.zeybek bana rahatsızlık verdi amma velakin daha yaratıcıydı zengindi filan.battaniyeyi yaratıcı bulmadım tatlı paçuli parfümlerinde tatlılığı azalt paçuliyi arttır al sana battaniye..
            ama dediğinz gibi iyi kalıyor
            Son Düzenleme bugiardi; 25-07-18, 01:18. Tarafından yapıldı.

            Yorum


            • Medea
              Medea Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Elimde paçuli özyağı var, emin olun sadece paçuli esansı sürmekle aynı değil. Yakalanmış olan akor bana ve etrafımdakilere oldukça cezbedici geldi ama kompozisyon olarak sade kaldığına katılıyorum, düz bir çizgide gidiyor. Zeybek'de ekşimtırak çiçeklerin ilginç kullanımıyla yakalanmış olan keskin içki efekti ve daha sonra buna eklenen kıvamında kirlilik/hayvansallık o parfümü daha boyutlu, katmanlı, sürprizli yapıyor. Çiçeklerle aram biraz mesafeli olduğu için bana çok uymasa da sonuçta Zeybek, yaratıcılık açısından daha doyurucu. Battaniye'nin paçulisinin karakteri, dokusu, hissettirdiği bana çok hitap ediyor. Tatlılığın veriliş tarzını da çok sevdim. Mesela şimdi Dolce & Gabbana Velvet Patchouli kullandım bir miktar. Battaniye'den sonra çok sıradan, çok uyduruk geldi. Dediğim gibi, Battaniye'nin keşke daha değişken, çok boyutlu bir yapısı olabilseymiş... Müthiş bir iş çıkabilirmiş ortaya.

            • bugiardi
              bugiardi Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              teşşekürler hocam yorum için.aslında banada daha yakın battaniye zeybeke göre zeybekte birşeyler rahatsız etti hatta başında.benim sitemim zeybek gibi özgün iş çıkarablien adam bunu daha iyi yapabilirmiş zeybekteki yaratıcılık bunda olsa müthiş olurmuş dediğiniz gibi.. golü doksana atacaktan direkten dönmüş....zeybek yaratıcı ama içime sinmedi battaniye güzel ama daha iyi olurmuş işte benim içinn sorun bu oldu.pekji güzel ama iki kokuyuda şişeli alabilirdim ama tam olmadığı için almıyorum.bakalım üç koku kaldı geriyeholy shiti falanda keşke gene üretseymiş
              Son Düzenleme bugiardi; 25-07-18, 02:11. Tarafından yapıldı.

            • matrai
              matrai Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              İçindeki en belirgin notalardan bir tanesi olan Ölmezotunu esgeçmişsiniz

          • Sabah Gucci pour home vintage aksam üzeri ysl la nuit dlhomme. Designerlarin genel begeniye uygunlugu yadsinamaz kompleks yapıları olmadığı için genel beğeniye daha uygun olabiliyor nis parfümü kendim için sıkıyorum sanki artık.

            Yorum


            • Club de Nuit Intense.

              Yorum


              • creed millesime imperial misss gibi kavun

                Yorum


                • dhi yağmurlu havaların kokusu sanki...
                  İnsanın ruhu kokularıdır...

                  Yorum


                  • Lubin Itasca


                    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

                    Yorum


                    • Dior Homme edt

                      Yorum


                      • Dior Patchouli Imperial. Ciddi/resmi ortamların kokusu. Hafif serin, rüzgarlı ve yağışlı havada mükemmel sonuç aldım.
                        estefanyen

                        Yorum


                        • Dior Fahrenheit vintage.
                          Çok az boynuma uygulamama rağmen sürekli burnuma çarpıyor.

                          Yorum


                          • şimdiden 4 dior kullanan olduk bugünü dior günü ilan ettik sanırım
                            İnsanın ruhu kokularıdır...

                            Yorum

                            İşleniyor...
                            X