Adp Fico di Amalfi
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Creed Virgin Island Water. 17V01 batch. Daha önce 2015 batch kullandığım için ikisi arasında kıyaslama yapacağım. Genel olarak herkesin bildiği şeyleri tekrarlamadan söylemek gerekirse 2017 batch 2015e göre lime ve diğer turunçgillerin önceliğinde ve rom birlikteliğinde açılış yapıyor. 2015 versiyonunda alttan lime ve turunçgillerin hissedildiği daha boğuk ve mayhoş yapıdaki hindistancevizi hakimiyetinde bir rom ile açılış oluyordu. İki batch arasındaki en büyük fark bahsetmiş olduğum farklarla ilk yarım saatteki açılışta. Yarım saatten sonra kokular oldukça benzer hale geliyor. 2017 batch in genel anlamda 2015e göre daha hafif/transparan bir yapısı var. 2015 batch çok sıcaklarda boğucu olabilirken 2017 sıcak havalarda daha fresh yapısıyla kullanılabilirliği artmış diyebilirim. Yayılım ilk başlarda güçlüyken 2017 batchte 2-3 saat sonra koku burnunuza ara ara geliyor. Ancak şunu da söylemeliyim ki 2015 batchi kullandığımda koku bana gelmiyorken etrafımdakiler hissedebiliyordu. Bunu test etmek için bir arkadaşımın üzerinde denediğimde kendisi zayıf bulduğunu söylediği sıralarda üzerinden gelen kokuyu ben rahat bir şekilde alabiliyordum. Bu sebepten aynı durumun 2017 batch için de geçerli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Virgin Island Water hafif esintili havalarda ya da klimalı ortamlarda çok daha iyi sonuç veriyor.
- 10 beğenme
Yorum
Yorum