Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• İlk defa Millesime imperial - adeta bir molecule 01 bildiğin kokmuyor gibi geldi

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Yorum

• L'Artisan Parfumeur - Bois Farine

Yorum

• Pekji Eaumer kullandim. Tam bir yaz kokusu, ancak cevremden pek olumlu tepki almadim.

Yorum

• ali
          ali Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Kesinlikle genel beğeni kokusu değil

• Tahmini olarak 2002-2003 üretimi. Bath code yok olmuş.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Byodorr View Post
          Pekji Eaumer kullandim. Tam bir yaz kokusu, ancak cevremden pek olumlu tepki almadim.
          Birkaç yıl önce ilk denediğimde, başlardaki kanalizasyon atığı karışmış veya mazotlu deniz suyu kokusu hafifleyinceye kadar "bu parfümü başkalarının yanında kullanamam herhalde" diye düşünmüştüm Muhtemelen olumsuz tepkiler o ilk bölümde geliyordur.

Yorum

• ali
            ali Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Geçenlerde kullandığımda performans almak için bir kaç fıs fazladan sıktım. Açılış notaları bir türlü dinmek bilmemişti. Bana da eskiden mavi yazılı beyaz metal şişeli sheltox lar vardı onu hatırlattı. Az sıkmak lazım demiştim

• Byodorr
            Byodorr Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Evet haklısınız. Özellikle ilk bölüm cok katlanilabilir degil.

• CNYT
            CNYT Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Kimse kusura bakmasın... PdM Hamdani kadar hayatımda berbat bir parfüm görmedim. Hayvan ahırı bile buna rahmet okutur.

• Acqua de gio edt

Yorum

• Nishane Boszporusz

Yorum

• Antonio Puig - Agua Brava

Yorum

• Hermes Un Jardin Sur Le Nil, mükemmel yeşillikte bir parfüm kendimi akan nehrin çimenlerinde oturmuş akan suyu dinler gibi hissediyorum

Yorum

• Dior Homme Sport

Yorum

• xerjoff casamorati 1888...
                    feminen diyorlar varsın desinler ben erkeğe daha yakın buluyorum böylesine klas bir kokuyu...
                    İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Lorenzo Villoresi - Yerbamate

Yorum

• ysl l'homme ultime

Yorum

• Jo Malone Anason & Vanilya Kolonyası;
                          Henüz uygulamaya konmuş ve avucumuzun içinde rengi yeşilden bordoya oradan da turunci kırmızıya dönen kına. Yaş ve kuru saplar-samanlar...
                          Belli belirsiz deri ve tiz beyaz çiçek tatlılığında vanilya çubukları. Tuzlu ve sonrasında tozlu bir ten gibi... Brin de Reglisse esintilerinden; Bvlgari Black gölgesi.

Jo Malone'den beklenmedik hareketler; Şu şekillere bak!!!

Yorum

• Nishane - Hacivatla başlayıp, Öğlen Creed - Aventus tazelemesi yaptım.

Yorum

İşleniyor...
                            X