Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Sıcaktan kavrulduğumuz bir günde içindeki baskın nane notası ile buz gibi serinlik hissiyatı veren Acqua Di Parma Colonia Club. Bir bardak Mojito dan daha fazlası
İçindeki o hafif mayhoş tatlılık kırmızı meyveler tütün vanilya alıp alıp götürüyor beni aldığım bu hazzı hiçbir parfüm vermiyor kaliteli rafine kalıcı sillaj hepsi var bence bi 5 ml deneyin Xlusive de var
Dünyanın en güzel kokusu, bebeklerin doğumlarından en fazla 6 aylık olana kadar süren ve gıdıklarından gelen o koku.. Anneliğe, tazeliğe, süte, mutluluğa dair ne varsa ne güzel, ne kutsal.. Gözünüz aydın. Eşini tebrik ettiğimi ilet lütfen Altuğ.
Gözünüz aydın , yeni yavrunuz sağlıklı hayırlı uğurlu olsun...Dünyanın en güzel kokusu evlat kokusu gerçekten Allah isteyenlere nasip etsin...Duygu hanıma da geçmiş olsun onu da tebrik ediyorum , çok selamlar
Orjinal yazı sahibi: matrai
Parfüm mü? Bugün parfüm filan kullanmadım mis gibi yeni doğmuş bebek kokusunu içime çekiyorum. Tarif edilemez birşey
Yorum