Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Guerlain Insolence EDP ve Gucci Guilty Absolute Femme kombini oldu bugün.
    Birde olmayan diğerinde var tamamladılar birbirlerini

Yorum

• Yeni aldigim Etro Manrose'a hevesle devam ediyorum. Cartier Declaration d'un Soir'in deneyip beceremedigi, Rose31'in fazla transparan (ve bir hayli pahali) kaldigi, Lumiere Noir'in artik ilk halinden pek eser olmaådigi gül-paculi aleminde bence yildiz gibi parlamis. Ust notalarinin civil civil patlamasi da cabasi

Yorum

• Frozenwings
        Frozenwings Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        En merak ettiklerimden valla. Saydığınız parfümleri seven biri olarak önerir misiniz?

• Leto
        Leto Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Tabi ki

• Frederic Malle - Outrageous

Yorum

• Montblanc - Individuel.

Yorum

• yaz günü montale intense cafe,
          uykuyu iyi alamayınca böyle oldu.

Yorum

• L'artisan Timbuktu.. Son zamanlarda kullandığım en güzel parfüm. Açılışı çok fazla burun tırmalasa da uzun sürmüyor, kısa bir sürede ferah ve keskin olmayan bir vetiver ile çok fazla tatlılık barındırmayan baharatlarla mükemmel bir forma kavuşuyor, tuz ve biraz yeşilimsilik de mevcut gibi ve tütsü ile sonlanıyor. İşin ilginç yanı notalarına baksaydım kesinlikle denemezdim, vetiveri ve yeşil kokuları pek beğenmiyorum, aynı şekilde tütsüyü de ancak tüm bu notalar o kadar ustalıkla harmanlanmış ve kararında kullanılmış ki mükemmel bir parfüm ortaya çıkmış. Notalara da çok fazla takılmamak lazım demek ki Ben çok beğendim bu parfümü.

Yorum

• Hava o kadar sıcak ki... Bi' de poyraz. Alev esiyor. Çabuk emilen ve yağlı his bırakmayan hindistan cevizli bi' losyon buldum evde. Başka çare bırakmadı bu hava.

Sonuç: Hindistan cevizli bi' şeyler kokuyorum bugün.
              - Stop the car...
              - What ?!
              - Stop the fuckin' car!

Yorum

• A&F First instict Extreme:jimmy choo man intense benzerlik gosteriyor. First insticte gore ciddi performans artisi var.

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Tom Ford Rive D'Ambre... son derece sıradan, private blend e zorla eklenmiş. Hafif yanık amberli, bol baharatlı narenciyeler. Performans tenimde gün içinde 3-4 kere tazeleme gerektirecek kadar vasat oluyor. Çok ucuz olsaydı kolonya niyetine kullanılabilirdi. Ama bu fiyatları(sevil de 50 ml 950 tl) hak etmiyor hatta parfüm severlere sağlam bir kazık atmış Tom Ford. Bütün bunların dışında enerjik ve doğal yapısı iyi hissettiriyor.
                  Son Düzenleme ali; 05-07-18, 14:28. Tarafından yapıldı.
                  estefanyen

Yorum

• Bvlgari Man Extreme İntense Edp ile gidiyoruz.

Yorum

• Walimah. Açılışı nedendir bilinmez (notalarda bir benzerlik yok) Chypre Palatin'i anımsattı. 10-15 dakikalık periyodun ardından champaca ve manolya iş birliği olduğunu tahmin ettiğim çiçeksi notalar kokuya hakim olmaya başladı. Bu çiçekçi yapı elbette günümüzde hemen her yerde kullanılan çiçeksi yapıdaki kozmetik ve temizlik ürünlerinden çok farklı. Kalite ve doğallık, parfümle en alakasız olan kişiler tarafından fark edilecektir. Başlangıç, parfümün orta yaş civarı feminen kullanımına uygun olduğu düşündürtse de orta bölümlerden itibaren belirginleşen tütün destekli vetiver bu fikrimi değiştirdi. 6 saat sonunda ulaştığımız nokta bu

Walimah, edindiğim izlenime göre burna hücum eden odayı dolduran bir parfüm değil. Kalıcılığı belli ki iyi olacak ama yayılımı ortalama diyebilirim.
                      Russian Adam çıkardığı son seride, parfümün nota paletini oluşturan tüm hammadeler içerisindeki aroma kimyasallarının ve sabitleyicilerin oranının %10'a kadar düştüğünü söylüyor (önceki serilerde %30 civarındaymış). Haliyle bu durum parfüm kalitesini arttırmak üzere atılmış bir adım olsa da performansı biraz dizginlemiş gibi görünüyor.

Not: Walimah'ı özellikle açık renkli kıyafete sıkmamak lazım. Keza gömleğimin yakasını kahverengiye boyadı

Yorum

• sabah bleu edt şimdi ise edp...
                        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Birkaç gündür Pink Sugar.İlk andaki ağır yanık şeker kokusu geçince çok güzel oluyor.Kalıcılık süper olmasa da fena değil.Tatlı parfüm krizim tuttuğunda iyi bir seçenek😊

Yorum

• Antalya 2 gündür alev alev 42°, Italian summer fig ten daha iyisi olamazdı bu sıcaklarda...

Yorum

• L’homme ultime

Yorum

İşleniyor...
                              X