Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mayis 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Acqua di Parma - Oud

Yorum

• Kilian Cruel Intentions, etkileyici ve cezbedici..

Yorum

• Salı açılış Xerjoff 1888 kapanış CDG 2 Edp, Çarşamba açılış Xerjoff NaXosss, kapanış yine CGD 2 Edp, Xerjoff 1888 seni unutmak mümkün değil, Naxos seni almamak elde değil...
        Son Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 26-04-18, 12:16. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Herod
          Herod Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Comme Des Garcons 2 EDP muhtemelen...

• connoisseur
          connoisseur Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Gumus sisedir o bence

• KARALARIN_CEMAL
          KARALARIN_CEMAL Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Ben bunu yeni icat ettim Altuğ hocam :-)) Şaka şaka, Man fazlalık galiba CDG 2 Edp yazayım bundan sonra sıkıntı büyük :-))))))))))))))

• iyi sabahlar aventusla başlar...
        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Aroma M - Geisha Noire. Notaların kullanımı ve balsamik yapısından dolayı Ambra Mediterranea ye oldukça benzettiğim. Hafif tatlımsı bir ambergris parfümü. Daha ilk anında bile koyu bir yapıyla açılan ambergrisin kendini belli etmesi ve çiçek notalarının ambergrisi sarmasıyla yumuşak, kremsi ve pudramsı bir efekt veriyor. İlerleyen dakikalarda tonkanın buruk, vanilyanın lezzetli tatlılığı ile buluşan sandal ağacı, ambergrisi sararak, balzamik bir hava da kapanışa kadar kendini hissettiriyor. Kalıcılığı tende oldukça iyi farkedilirliği ortalama. Özellikle sonbahar kullanımına daha uygun olsada serin ilkbahar günlerinde de bir hayli keyif veren bir parfüm.

Yorum

• Armaf Club de Nuit

Yorum

• Terre Vintage

Yorum

• Nasomatto Hindu Grass. Yeşil ve freş paçuli parfümü. Topraksı tozlu paçulinin ıslak tütün ile dengelenmiş olması ayrıca yeşil otsu notalar ve taze citrus dokunuşları Hindu Grass'ı güneşli havalarda kullanılabilecek bir paçuli parfümü yapmış. Boğucu olmayan ara ara burnunuza kokusu gelen, paçuli ve yeşil notaları seven kişilerin kullanabileceği, ismine de sadık yöresel ve otsu kokusuyla belirli bir kalitenin üzerinde. Açılışta hissedilen bir şekilde tatlılaştırılmış paçuli ilerleyen dakikalarda yumuşayarak tütün, citrus ve diğer otsu yeşil notalarla güzel bir armoni içinde. Doğa ile iç içe olduğunuz bir günde kullanması keyifli olabilecek bir parfüm. Sakinleştirici ve dinlendirici bir yapısı var. Kalıcılık ortalama üzeri, yayılım ise ortalama seviyelerde; tam olması gerektiği gibi. Koku profili bakımından muhteşem bir parfüm olmasa da yazın kullanılabilecek bir paçuli parfümü olmasıyla güzel. Tek kötü tarafı maalesef üretimi şuan için durdurulmuş durumda.
                estefanyen

Yorum

• matrai
                  matrai Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Üretiminin durdurulduğunu bilmiyordum. Elimdeki şişeye iyi bakayım o zaman

• ali
                  ali Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Sadece stoklarda kalanlar var sanırım internette. Kendi sitesinde sadece 4 ml olarak satılıyor. Belki içerikle alakalı geçici bir şeydir tam bilemiyorum. Ama yurt dışı satış yapan sitelerde de 30 ml şişe göremedim.

• ADP Mirto di Panarea

Yorum

• Adp Colonia Essenza 3 gün olacak sanırım parfüm kullanmıyorum. Üzerine iyi geldi.

Yorum

• Bentley For Men İntense

Yorum

• Nişhane Tuberoza kullandım bugün.

Yorum

• Acqua Di Gio - Essenza.

Yorum

• Guerlain Homme EDP

Yorum

• fm, french lover

Yorum

İşleniyor...