Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mayis 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Kenzo Totem Yellow görüp almıştım N11 üzerinden, 30 ml. Bayağı uygundu fiyatı denemek için aldım. O geldi az önce. Bir fıs sıktım bileğime. Turunç bir açılışı var ve gerçekten çok güzel boğmayan bir yapısı var. Derin bir koku değil belki ama denenebilecek güzel bir koku. Performansını merak ediyorum bekleyip göreceğiz

Yorum

• Click image for larger version

Name:	1AA82C4F-2A32-4493-B518-5AD87E43A1FA.jpeg
Views:	220
Size:	1.08 MB
ID:	71454
      🌸 Kenzo Ça Sent Beau ve Ellen Tracy Bronze 🌸

Ça Sent Beau, yüksek sesli bir sümbülteber klasiği. Yıllardır girilmemiş bir yalıda, zamanında ev sahibinin unuttuğu bir parfüm. Şık, sofistike, duygusal, ruhu 70-80’lere ait..

Bronze, yanındaki kaşığında kırmızı rujunun izi ve kokusu kalmış, limonlu ve pudralı cheesecake.
      https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
        Hermessence Paprika Brasil. Odunsular ve iris ile harmanlanmış müthiş gerçekçi bir pimento yorumu. Oldukça farklı bir Ellena çalışması. Brezilya ya hiç gitmedim aklımda canlandırdığım brezilya kokusu bu. Amazon ormanlarının hemen dışında nehrin kenarında bir pimento biberi tarlası. Ormanın içinden gelen rüzgarla o nemli amazon havasının kokusu. İşte böyle birşey
        Paprika Brasil, koku profili olarak hiç fena sayılmaz ama çok kısa ömürlü maalesef. Bu fiyat seviyeleri için bir varmış bir yokmuş tarzı parfümler bana hiç kabul edilebilir gelmiyor. Elléna dönemindeki Hermessence parfümlerinin bir ikisi hariç diğerlerinde aynı durum söz konusu. Hermessence serisinde, yenilerden Cedre Sambac'ı denedim geçenlerde. Nefis bir açılış yaptı, hafif hayvansal bir kirlilik de içeren ve yer yer işlenmiş lüks deri illüzyonu yaratan ilginç bir çiçeksilik bende oldukça heyecan yarattı ama gücü hızla düşerek bir saatten sonrası tende zor hissedilir bir parfüme dönüştü. Dünyanın parasını verip neden şişesini alayım diye düşündüren parfümlerden. Agar Ebene ise Christine Nagel'in açıkladığı kadarıyla enfekte olmamış öd kullanımıyla bildiğimiz kirli, arabik öd ile alakası olmayan bir odunsuluk içeriyor, başlarda kısa süreliğine sanıyorum biraz turunçgil falan da var ama bir süre sonra o da deri hissiyatı yaratıyor. Hiç ilgimi çekmedi. Christine Nagel Türkiye'ye gelecekmiş aldığım duyuma göre. Londra'da, Hermes mağazasında, yarattığı 5 yeni Hermessence parfümünün lansmanı için bulunmuştu. Sanırım burada da benzeri bir aktivite olacak.

Yorum

• matrai
          matrai Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Christine Nagel'in ülkemize gelmesi gerçekten çok güzel. Keşke geleceği zamanlar yolum o tarafa düşsede bi uğrasam. Paprika Brasil hakkındaki performans yorumuna katılıyorum. Hatta ben neden yazmamışım dedim sonradan. Ama Cedre Sambaca ben bayıldım, o animaliklik kısmı gerçekten enfes ama performans konusunda yine de benim beklentimi biraz aştı. En azından Paprika Brasil veya Hermessence in diğer parfümleri kadar kalıcılık yoksunu değil. 3-4 saat kendini hissettiriyor.

• Medea
          Medea Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Evet, onlara kıyasla bir tık daha güçlü. Keşke o açılıştaki karakter saatler boyu devam etseymiş dedim.

• matrai
          matrai Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Eğer öyle birşey olsaydı kesinlikle Hermessence in en iyisi derdik ki şu haliyle bile en iyi olmaya aday benim gözümde

• Parfum d'Empire Ambre Russe

Yorum

• Ormonde Jayne - Ambre Royal

Yorum

• Versace Dylan Blue

Yorum

• vibrant leather&regalien white gold...
              misk li aventus...
              İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Dün ve bugün Angel edp , mükemmel bir parfüm ... her kullandığımda kendine hayran bırakıyor...

Yorum

• Orlov Paris: Blue Lili

Yorum

• Guerlain L'homme İdeal Edt

Yorum

• Aventus güneşli, pozitif bir gün
                      estefanyen

Yorum

• Narciso Rodriguez Bleu Noir// Hindistan cevizinin kullanımı bence çok başarılı, misk ve kakule de eşlik eder gibi oluyor bir ara. Sevdiğim kokulardan

Yorum

• Hermes Terre d'Hermes 2008
                          Son Düzenleme serif_aydogar; 25-04-18, 15:33. Tarafından yapıldı.

Yorum

• matrai
                            matrai Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Hermes?

• connoisseur
                            connoisseur Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Terre d'Hermes?

• serif_aydogar
                            serif_aydogar Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Hermes Terre d'Hermes 2008

Çok genel olmuş.

• Oud Velvet Mood extrait. sillage bombası rüzgar estikçe ortalığı karıştırıyor

Yorum

• Bugün Bvlgari BLV II kullandım. Bahara yakışan kokulardan.

Yorum

İşleniyor...
                            X