Kenzo Totem Yellow görüp almıştım N11 üzerinden, 30 ml. Bayağı uygundu fiyatı denemek için aldım. O geldi az önce. Bir fıs sıktım bileğime. Turunç bir açılışı var ve gerçekten çok güzel boğmayan bir yapısı var. Derin bir koku değil belki ama denenebilecek güzel bir koku. Performansını merak ediyorum bekleyip göreceğiz
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mayis 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
🌸 Kenzo Ça Sent Beau ve Ellen Tracy Bronze 🌸
Ça Sent Beau, yüksek sesli bir sümbülteber klasiği. Yıllardır girilmemiş bir yalıda, zamanında ev sahibinin unuttuğu bir parfüm. Şık, sofistike, duygusal, ruhu 70-80’lere ait..
Bronze, yanındaki kaşığında kırmızı rujunun izi ve kokusu kalmış, limonlu ve pudralı cheesecake.
- 7 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matrai View PostHermessence Paprika Brasil. Odunsular ve iris ile harmanlanmış müthiş gerçekçi bir pimento yorumu. Oldukça farklı bir Ellena çalışması. Brezilya ya hiç gitmedim aklımda canlandırdığım brezilya kokusu bu. Amazon ormanlarının hemen dışında nehrin kenarında bir pimento biberi tarlası. Ormanın içinden gelen rüzgarla o nemli amazon havasının kokusu. İşte böyle birşey
- 7 beğenme
Yorum
-
Christine Nagel'in ülkemize gelmesi gerçekten çok güzel. Keşke geleceği zamanlar yolum o tarafa düşsede bi uğrasam. Paprika Brasil hakkındaki performans yorumuna katılıyorum. Hatta ben neden yazmamışım dedim sonradan. Ama Cedre Sambaca ben bayıldım, o animaliklik kısmı gerçekten enfes ama performans konusunda yine de benim beklentimi biraz aştı. En azından Paprika Brasil veya Hermessence in diğer parfümleri kadar kalıcılık yoksunu değil. 3-4 saat kendini hissettiriyor.
-
Yorum