Serge Lutens Santal Majuscule. Kurutulmuş meyveler, tatlı baharatlar ve kakao ile harmanlanmış sandal ağacı ile ona eşlik eden kremsi bir gül. Her ne kadar ismi erkek parfümünü çağrıştırsada bana göre bayan kullanımına daha yakın. Kalıcılık ve farkedilirlik klasik Serge Lutens sınırları içinde. Bağırmayan tatlı tatlı kendini hissettiren bir yapısı var. Bana uymayan tek tarafı fena baş ağrısı yapmış olması.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mayis 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 6 beğenme
Yorum
-
Dün ilk kez kullandığım MFK Apom Homme a bugün de devam ediyorum.
Bu kadar yalın olup bu kadar bu çok şey hissettiren sayılı parfümlerden biri olmalı.Benim için şiirsel bir deneyim. Şimdi anlıyorum okuduğum yorumlarda sıklıkla karşılaştığım zarif yakıştırmasının nedenini.
Garip bir şekilde çevremden olumsuz yorum aldı bu koku.Çok ağır ve babaanne kokusu gibi geri dönüşler aldım
- 10 beğenme
Yorum
-
Kendisini uzun zamandır kullanmadığımı ve üvey evlat muamalesi yaptığımı farkettim. Ama o benim ilk gözağrım. Herşey onunla başladı Creed Green İrish Tweed. Yeşilin ve doğallığın en lüks hali. Yıllar geçsede eskimeyecek ve bana kalırsa Creedin en iyi parfümü
- 8 beğenme
Yorum
-
Bugün de Addict.Özlemişim kokusunu.Sıcak,tatlı,baharatlı kokusuyla insanı sarıp sarmalayan çekici bir parfüm.Ayrıca egzotik,sıcak bir parfüm olduğu için ben Addict i yaz akşamlarına da çok yakıştırırım.Kışın kullandığımdan daha fazla yazın kullanıyorum
- 8 beğenme
Yorum
Yorum