Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mayis 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Davidoff leather blend + Ferrari amber essence..

Yorum

• Byredo Pulp kullandım.
      İş yerinde odaya giren biri burası ekşi bir şeyler kokuyor dedi.Rahatsız olup olmadığını sorduğumda neyse ki rahatsız olmadığını söyledi
      Bir tabak dolusu fazla olgunlaşmış,çürümeye başlamış incir ve kırmızı elmanın asidik kokusunu

Yorum

• Bond New York amber...
        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Roja Dove Vetiver. Akıyoruz. Yoğunum çok bakamıyorum buralara. Selamlar millet

Yorum

• Sabah Nawab of Oudh, akşam Creed Royal Oud

Yorum

• iki mükemmel parfüm diyorsun.
              Royal oud da performans biraz daha olsa harika olacak. Yine de kullanmaktan zevk aldığım bir parfüm.

Yorum

• Azzura
                Azzura Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Kesinlikle abi. Royal oud az daha performanslı olaymış müthiş bi parfüm olacakmış.

• serif_aydogar
                serif_aydogar Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Creed in kötü tarafı bu işte. Bir türlü performansta tavan yakalayamıyoruz.

• Sabah Al Haramain Laventure kullandım. Denediğim en iyi Aventus klonu diyebilirim. Bunu kullanınca afnan aventusa benzemiyormuş dedim direk.Elimde efsane batchlerden 14L var ona çok benzedi hatta. Performans olarak da gayet tatmin edici nöbette çok iltifat aldı. Türkiye fiyatı gereksiz uçuk(480). Umreye gidenlerden falan 150-300 arasına temin edilebilir.

Akşam Jovoy İncident Diplomatique--İlk yarım saati sert bi vetiverle açılıyor. Çok bir nota geçişi yok. Vetiver yumşayınca hoş bir koku oluyor. Hatta ilk yarım saati saymazsak vetiver ağırlıklı kullandığım kokular arasında en iyilerden diyebilirim. Tarz olarak özgün en azından. Fiyat olarak bir çok niş markaya göre de uygun fiyata bulunabiliyor. Kararsızım şuanda ansızın alabilirim
              Son Düzenleme Drekoo; 27-03-18, 00:13. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Lonestar Memories... Dumanlı tatlı reçinelere bulanmış erkeksi çiçekler. Bu açıdan, tarz olarak Rundholz 03.Apr.1968'e yakın bir yerlerde duruyor.

Yorum

• Hugo Boss Velvet Amber

Yorum

• Gucci guilty absolute. Ursa’ya tek benzeten ben miyim? Lütfen benzetin siz de😂

Yorum

• Creed Royal Oud

Yorum

• fahrenheit...
                        Gözümde canlanır koskoca mazi
                        Sevdiğim nerede ben neredeyim
                        Suçumuz neydiki ayrıldık böyle
                        Kaybolmuş benliğim, ben ne haldeyim
                        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• OJ Isfarkand Odunsu, biberli, freş enfes bir parfüm

Yorum

• Knize Ten

Yorum

• Açılış EZ İndian Spice, kapanış Armani Prive Rouge Malachite

Yorum

İşleniyor...
                              X