Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mayis 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Creed GİT

Yorum

• Knize Ten

Yorum

• Vintage Estee Lauder Estee

Yorum

• Xerjoff Fiero; açılışı oldukça neşeli bir limon ile başlıyor. Tatlı lezzetli bir limonata hissiyatına sahip. Ancak 10 dakika sonra bu limona kasvetli bir vetiver ve acımsı bir bergamot ekleniyor. Koku oldukça ferah bir açılışla merhaba diyor. Biraz ekşimsi bir yapıda iken ilerleyen saatlerde limon geriye yavaşça çekilmeye başlayıp, vetiverin önderliğinde coumarin(kumarin) ile birlikte aromatik bir havaya bürünün bir koku. Kumarin biraz tonka fasülyesine biraz da lavantaya benzettim. Hatta notalara bakmadan önce lavanta güzel kullanılmış diyecektim ama böyle bir nota yokmuş. Performansı çok çok iyi. Açılışı çok başarılı bir yazlıkken orta ve dip notaları çok sıcak günler için boğucu olabilir. Ancak klimalı bir yerde ofis ortamında kullanımlarda çok başarılı. Farkedilirlik başarılı diyebilirim. Giyside daha çok limonsu hissiyat baskın iken tende kasvetli bir vetiver daha baskın duruyor.

Yorum

• mfk lumiere noir...
            çok zarif bir gül yorumu...
            ferah yapış yapış olmayan hafif tatlılık barındıran klas...
            İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Bir Viking de benden gelsin.

Yorum

• Jean Paul Ultra Male. Pek benim tarzım olmasada fena değil

Yorum

• Aventus'la haftaya başladık. Herkese mutlu bir hafta olsun.
                  estefanyen

Yorum

• Azzaro Pour Homme Elixier - Eski Azzaro-Pour Homme'un (1978) DNA'sını bir nebze koruyarak tonka fasülyesiyle, frenk üzümüyle ve armutla tatlı hâle getirilerek hafifçe feminenliğe kaçan, kırmızı renkleri ve sıcaklığı çağrıştıran, kağıt üzerinde değil de mutlaka tende denenmesi gereken modern bir parfüm.

Yorum

• Acqua di Parma Colonia Leather

Yorum

• Masque Milano Montecristo. Eşim ne bu böyle Ursa’dan bile beter diyerek ilk olumsuz yorumu yaptı. Havanın da etkisi olabilir tabi. İlk başlarında bariz kimyon kokusu baskın bana göre. Orta kısımlar tütünlü,baharatlı ve hayvanlı : ) Bazen Marlboro paketinin içinin kokusunu da andırıyor. Bazen de Wonderwood’un hayvansı versiyonu gibi hissediyorum. Kalite hissiyatı baştan sona var ama bana uygun mu diye de düşündürüyor.

Yorum

• Hdp 1740

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	34.9 KB
ID:	70573

Yorum

• Memo African Leather. Kullandıkça kendine daha çok çeken ve sevdiren parfümlerden bir tanesi. Aventus misali bir güvenli liman.

Yorum

• Adp colonia çok güzel klas limon bergamot..keşke biraz daha kalıcı olsaydı

Yorum

İşleniyor...
                                X