Hdp 1899
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mayis 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Avon Alpha for her ...bugün arkadaşlar tarafından çok beğenildi...bir kişi sipariş etti , daha da sipariş gelecek...enteresan olan bu grup ne nişlere ne Diorlara ne Chanellere böyle iltifat etmiyor
Notaları frambuaz , hanımeli , gül ağacı ... gerçekten çok güzel kokuyor ve performans da iyi...
- 6 beğenme
Yorum
-
Bugün al haramain laventure eksiksiz en iyi aventus klonu bence. Hatta eski dumansı batchlere benziyor. Umreye gidecek birileri denk gelirse bikaç şişe aldırmak lazım
- 4 beğenme
Yorum
-
Bu zamana kadar kadin parfumu olarak bildigim ve lanse edilen Tom Ford - Sahara Noir artik benim dolabimdaki yerini aldi. Keske cok daha once deneseymisim. Orta Dogu esintileri tasiyan balzamik, amberli, tutsulu, recineli ve odunsu yapisi bence maskulen tarafta yer almasini sagliyor. Ayrica Givaudan kesfi olan yuksek kaliteli dogal iceriklerden olusan laden ve buhur Orpur icermesi cok ilgimi cekti. Denk gelinen ilk yerde denenmesini siddetle tavsiye ederim. Balzamik ve dumansi havasini da Jovoy - La Liturgie des Heures’e asiri benzettim.
- 7 beğenme
Yorum
Yorum