Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mayis 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Hdp 1899

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	1.44 MB
ID:	70394

Yorum

• HdP - 1828

Yorum

• Bugün parfüm sıkmadan çıkacaktım evden. Sonra yağmurluğu giyerken müthiş bir koku aldım. Tango!!! Eşime de önerdim hatta kadın üzerinde daha iyi durabilir bu koku

Yorum

• Profumum Ambra Aurea

Yorum

• Arkadaşımın Düğününe gidiyorum, İstanbulun bu serin havasını fırsat bilerek, Puredistance M kullandım

Yorum

• Bugün New York Amber

Yorum

• Black orchid ve Bond amber ile keyfff
                  İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Avon Alpha for her ...bugün arkadaşlar tarafından çok beğenildi...bir kişi sipariş etti , daha da sipariş gelecek...enteresan olan bu grup ne nişlere ne Diorlara ne Chanellere böyle iltifat etmiyor
                    Notaları frambuaz , hanımeli , gül ağacı ... gerçekten çok güzel kokuyor ve performans da iyi...

Yorum

• avalon
                      avalon Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Tuberose valla bu yorumunuza istinaden kız arkadaşıma aldım Ben bile merak ediyorum şimdi kargo bekliyorum.

• Yaz ne zaman gelir? Sel Marin çıktığında dolaptan.

Yorum

• Drekoo
                      Drekoo Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Şu sel marini bir getirmediler. Geçen Muhip Beye götürdüm getirin de alalım artık diye beğendi kokuyu bayaa

• Body Shop - White Musk

Yorum

• Bugün al haramain laventure eksiksiz en iyi aventus klonu bence. Hatta eski dumansı batchlere benziyor. Umreye gidecek birileri denk gelirse bikaç şişe aldırmak lazım

Yorum

• ali
                        ali Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        hocam adı da bu kadar benzeyen bir klon yoktur tahminimce

• Drekoo
                        Drekoo Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Açık açık niyeti belli etmişler evirip çevirmeden

• Bu zamana kadar kadin parfumu olarak bildigim ve lanse edilen Tom Ford - Sahara Noir artik benim dolabimdaki yerini aldi. Keske cok daha once deneseymisim. Orta Dogu esintileri tasiyan balzamik, amberli, tutsulu, recineli ve odunsu yapisi bence maskulen tarafta yer almasini sagliyor. Ayrica Givaudan kesfi olan yuksek kaliteli dogal iceriklerden olusan laden ve buhur Orpur icermesi cok ilgimi cekti. Denk gelinen ilk yerde denenmesini siddetle tavsiye ederim. Balzamik ve dumansi havasini da Jovoy - La Liturgie des Heures’e asiri benzettim.

Yorum

• Gündüz Fahrenheit Le Parfüm akşam ise Gucci Pour Homme

Yorum

• STH
                          Seviyorum bu parfümü

Yorum

İşleniyor...
                          X