Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• MFK Oud..

Yorum

• Atkinsons Pirates' Grand Reserve. Bu sene çıkan yeni bir parfüm. Ama şunu içtenlikle ve rahatlıkla söyleyebilirim çok çok başarılı bir çalışma, ben hayran kaldım ve 1 şişe aldım. Yakın zamanda virüs gibi yayılacağına eminim. Konyak, kakao, vanilya, kaşmir ile oluşturulmuş dengeli bir tatlılığa sahip bana hafiften kakao yağı bulunan güneş kremlerinin kokusunu anımsattı. Pozitif ve lezzetli bir koku.

Yorum

• umit.K
        umit.K Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Gerçekten notalar sağlam gözüküyor, frag'dan baktımda şimdi. Denemek lazım.

• Orjinal yazı sahibi: Herod View Post

eve geçince bir iki fıs yapayım görünce canım çekti
      Güzel koku arada bir fıslatmak lazım

Yorum

• Bugün, Encre Noire Extreme

Yorum

• Beyaz renk giydiğimde düşünmeden sıktığım tek koku... Nicolai Musc Intense.. Harika bir yorum.. harika bir harman...

Yorum

• Tom ford black orchild

Yorum

• creed green irish tweed...
              İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Estee Lauder Amber Mystique

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	153.6 KB
ID:	60858

Yorum

• Akşam aventus keyfi...
                    ayrıca aventusu en iyi klonu bence yine aventus...
                    İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Bugün Frederic Malle Portrait of A Lady akşam da Montale Sweet Oriental Dream.
                      https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• Sabah TF tobacco vanille ile ayazın soğukluğunu aldım, akşama doğru da V & R spice bomb extreme nin pimini çekip havanın tüm ayazını sağa sola savurttum

Yorum

• D&G Velvet Desert Oud ile şantiye keyfi 😀

Yorum

• Bugün yeni bir başlangıç hayat için. Clive X ile kutlama

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                              Umut Kurtoğlu Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Çook sağol

• matrai
                              matrai Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Kardeşim Facebooktan gördüm bende yazacaktım araya telefon girince unuttum. Herşeyin hayırlısı olsun gönlünden geçen seninle olsun.

• Medea
                              Medea Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Ha tamam, yolun açık olsun o zaman

• Profumi Del Forte Versilia Vintage - Ambra Mediterranea... Açılışta kuru, odunsu, dumansı, acımtırak/buruk, karanlık detaylarla beraber kullanılmış son derece kaliteli ve kalın gövdeli bir amber var. Güçlü, sert ve çarpıcı bir başlangıç. Alttan hafifçe destek veren aromatik, egzotik çiçeksilik ve dozunda bir tatlımsı mayhoşluk, bu karanlık-tozlu-dumanlı-sert yapıyı dengeliyor. Orta kısımda, parfüm daha sıcak, kadifemsi, kremsi bir kimliğe bürünüyor. Başlardaki katranımsı acılık, keskin kuru odunsuluk, dumansılık gene var ama daha arka planda kalıyor. Bu kısımlar artık ilk bölümler kadar karanlık değil, daha konforlu ve sarıp sarmalayan tarzda. Giderek vanilyalı sıcak amber kendini iyice gösteriyor ama hem tatlılık hem de vanilya oldukça ölçülü kullanılmış ve hafif dumansılık bunlara eşlik etmeye devam ediyor. Sonlarda keskin odunsuluk, paçuli, biraz medikal bir his veren reçinemsilik ve sanki biraz da sabunsu misk kapanışı yapıyor. Kişilikli, zengin, derinlikli, çok boyutlu ve baştan sona dengenin hep çok iyi ayarlandığı nefis bir amber kompozisyonu. Amberi gerçekten sevmeyenlere tavsiye etmem. Niş parfüm adı altındaki üfürükten tayyare genel beğeni parfümleriyle karıştırılmaması gerekiyor. Kalıcılık ve farkedilirlik, ikisi de en üst seviyede. Saatler sonra bile gücünden pek kaybetmiyor. Dozajlamada dikkatli olmak ve sadece soğuk havalarda kullanmak şart. Benim için kış mevsiminin enlerinden...

Yorum

• matrai
                              matrai Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Mete hocam mükemmel anlatmışsın parfümü. Zaten bu parfümü bizlere sen tanıtmıştın iyi ki tanıtmışsın. Bir amber sever olarak sayende enfes bir amber parfümüyle tanışmış olduk.

• Medea
                              Medea Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Bu zaten eski yorumun güncellenmiş hali
                          İşleniyor...
                          X