Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Dior fahrenheit absolute

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	188.1 KB
ID:	64874

Yorum

• Opus v ile dönüş yolu...
        iris rom yasemin civet ile harmanlanmış bence jubi ile birlikte Amouage ın en iyi kokuları...
        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Yazmaya fırsatım olmadı, ama gün içinde Jo Malone - Pomegranate Noir.

Yorum

• Ambre Nuit kullandım mis
            estefanyen

Yorum

• TF Tobacco Vanille tütün ve vanilyanın kuru meyvelerle iyi dengelenmiş hali.. vanilyanın azaltılması bence iyi olmuş

Yorum

• ali
                ali Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                evet böyle daha maskülen bir hali var. Eskisine göre performansı biraz azalmış gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz?

• Azzura
                Azzura Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Eskisine göre kalıcılık açısından değil ama farkedilirlik/silaj açısından bir düşüş yaşanmış. İlk hali bence de çok feminem ve tütün temelli bir parfümden çok vanilya merkezliydi. Şimdi drydownda bıraktığı o buruk tütün ve hafif tatlımsılık daha hoş geliyor bana

• Lalique Encre Noire

Yorum

• Joop homme. Hic bir zaman duzenli kullanma firsatim olmamisti simdi cok daha manali geliyor bu parfüm. Orjinal bir parfüm her seyden once. Eskiden 90larin basinda, yasli bir tanıdıgımız terlik uretirdi el yapımı dusuk adetli. Orada yapistirici ve tiner kokuları arasinda plastigimsi, tam tarif edemeyecegim cekici bir koku olurdu. Joop Homme bana o ortamı hatirlatıyor. Yaş geçtikçe daha bir manalı oluyor sanırım. Çok samimi bir parfüm. Zamanın cok otesinde..

Yorum

• ali
                  ali Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Dün havalimanını kaplamıştı bu koku o nasıl bir yayılımdır

• protectedsugar
                  protectedsugar Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Joop - "Nightflight" da müthiş bir parfümdü.

• opus v ye iyice sardım...
                biraz hayvansal biraz sabunsu hafif tatlı tam kıvamında olmuş...
                pek eksiğini bulamadım...
                civet nasıl kokar bilmiyorum ama bu kokuya biraz bir şey katmışsa bravo der geçerim...

Yorum

• Optuna
                  Optuna Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Kedinin, eş bulmak için anus bolgesinde salgıladıgı sıvı oldugundan dolayı muthiş bir hayvansal yogunlukta. Saf hali zaten inanılmaz kötü fakat seyreltildiginde kullanımı söz konusu olabiliyor. İsin acigi kalıcılıgı artirmasıdır parfümlerde. Yani aslinda cok eglenceli sunulsa da iç açıcı bir koku degil. Ayrica misk kedilerine yapilan işkenceleri ogrendikten sonra ben daha mesafeli durmaya basladim bu icerikteki urunlere. Vedat Ozan son kitabında da epey bilgi veriyor bununla alakali. Civetin, (kopi luwak) kahvesinin nasil ortaya ciktigi, uretildiği vs. Burada isin esprisi bana kalırsa, super bir dogal fiksatif madde olmasi civet'in. Yani herhangi bir parfümde yogunlugu ve kalıcılıgı olumlu yonde cok etkiliyor, tutuculuk sagliyor. Kokusunu zaten ilk cumlede bahsettiğim gibi bir şeyler canlandırır sanırım akılda. Aynı sekilde kastoryum da bu şekilde, cok yogun ve agır bir kokudur. O da kunduzların testis bolgesindeki salgilardan elde ediliyor. Hdp Ambrarem heralde bu konudaki bir iki alternatiften biri, kokuyu net ayırtedebilmek icin. Ambrarem'in bu kadar kalıcı bir parfüm olmasinin sebebi de bu zaten. 1 haftaya yakın kıyafetten vazgecmiyor.

• Herod
                  Herod Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  değerli bilgilendirmeniz için teşekkür ederim...kafamda evet bir şeyler oturdu...sanırım yoğun olanı değil seyreltilmiş olanı kullanmalıyım...

• Orjinal yazı sahibi: Azzura View Post
                TF Tobacco Vanille tütün ve vanilyanın kuru meyvelerle iyi dengelenmiş hali.. vanilyanın azaltılması bence iyi olmuş
                bence biraz karanfilin azaltılması içine incir konulması gerekli

Yorum

• ali
                  ali Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  karanfil biraz fazla sanki gerçekten belki yayılımda uzaktan bıraktığı etki yakından gelene göre daha iyidir. Böyle düşündüm ben hep, seviyorum belki ondan kusurlara kılıf yapıyorum

• Ormonde Jayne Black Gold

Yorum

• Kosovic
                  Kosovic Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Black Gold sentetik olmasına rağmen gerçek ten etkileyici bir parfüm her kokladığım da farklı kokuyor. Başka parfüm lere benzetir gibi oluyorum Şimdi ne olduğunu buldum derken hiç bir parfüm e benzemediğini anlıyorum

• Histories de parfums 1890 amber ve derinin ağırlikta olduğu çiçekler in eşlik ettiği bir parfüm baya hoşuma gidiyor

Yorum

• Ombre noire denemeye devam. Burnum notalara çabuk alışıyor sanırsam kalıcılıkla alakalı tereddüt yaşadım dün. Bugün tekrar.

Yorum

• cantona8
                    cantona8 Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Sanki cok performansli degil gibi geldi bana da

• noir de noir, gül temalı parfümleri seviyorum

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: €g€m€n View Post
                    noir de noir, gül temalı parfümleri seviyorum
                    Bence mükemmel bir gül teması var. Tabi performansta cabası. Benim için uzun süreli kullanımda sıkıcı oluyor. Ama arada kullanmak ayrı bir güzellik.

Yorum

• ali
                      ali Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Şerif hocam size katılıyorum sık kullanımda tek düze geliyor ama arada kullanınca muhteşem etkiyi hissediyorum her seferinde
                  İşleniyor...