MFK Oud..
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Atkinsons Pirates' Grand Reserve. Bu sene çıkan yeni bir parfüm. Ama şunu içtenlikle ve rahatlıkla söyleyebilirim çok çok başarılı bir çalışma, ben hayran kaldım ve 1 şişe aldım. Yakın zamanda virüs gibi yayılacağına eminim. Konyak, kakao, vanilya, kaşmir ile oluşturulmuş dengeli bir tatlılığa sahip bana hafiften kakao yağı bulunan güneş kremlerinin kokusunu anımsattı. Pozitif ve lezzetli bir koku.
- 12 beğenme
Yorum
-
Bugün Frederic Malle Portrait of A Lady akşam da Montale Sweet Oriental Dream.
- 8 beğenme
Yorum
-
Profumi Del Forte Versilia Vintage - Ambra Mediterranea... Açılışta kuru, odunsu, dumansı, acımtırak/buruk, karanlık detaylarla beraber kullanılmış son derece kaliteli ve kalın gövdeli bir amber var. Güçlü, sert ve çarpıcı bir başlangıç. Alttan hafifçe destek veren aromatik, egzotik çiçeksilik ve dozunda bir tatlımsı mayhoşluk, bu karanlık-tozlu-dumanlı-sert yapıyı dengeliyor. Orta kısımda, parfüm daha sıcak, kadifemsi, kremsi bir kimliğe bürünüyor. Başlardaki katranımsı acılık, keskin kuru odunsuluk, dumansılık gene var ama daha arka planda kalıyor. Bu kısımlar artık ilk bölümler kadar karanlık değil, daha konforlu ve sarıp sarmalayan tarzda. Giderek vanilyalı sıcak amber kendini iyice gösteriyor ama hem tatlılık hem de vanilya oldukça ölçülü kullanılmış ve hafif dumansılık bunlara eşlik etmeye devam ediyor. Sonlarda keskin odunsuluk, paçuli, biraz medikal bir his veren reçinemsilik ve sanki biraz da sabunsu misk kapanışı yapıyor. Kişilikli, zengin, derinlikli, çok boyutlu ve baştan sona dengenin hep çok iyi ayarlandığı nefis bir amber kompozisyonu. Amberi gerçekten sevmeyenlere tavsiye etmem. Niş parfüm adı altındaki üfürükten tayyare genel beğeni parfümleriyle karıştırılmaması gerekiyor. Kalıcılık ve farkedilirlik, ikisi de en üst seviyede. Saatler sonra bile gücünden pek kaybetmiyor. Dozajlamada dikkatli olmak ve sadece soğuk havalarda kullanmak şart. Benim için kış mevsiminin enlerinden...
- 7 beğenme
Yorum
Yorum