Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Orjinal yazı sahibi: caliban View Post
    Olympic Orchids Dev 2.... Roja Fetish havası alıyorum yanlış mıyım kullanan arkadaşlar ?
    fetish kullanımı daha iyi, daha deri ön planda ama dev 2 de hayvansallık çok fazla bi hata edip boynuma 2-3 fıs sıkmıştım, giyotine soksunlar diye dua etmiştim.
    yıkıcı tahrip edici bir koku çıkmıyor kesinlikle kullanmam bir daha, fetish benim en sevdiğim deri yorumlarından biridir.
    diğerine göre daha az yoğun ve turunçgil ağırlıklı...
    İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Hocam karanlık,koyu baharatlar,animalic hava,deri kullanımı bana fetish’i anımsattı. Bence de dev 2 daha yoğun ve animalic bir parfüm ama hayvansallığın ayarı sınırlarımın üstünde değil.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: caliban View Post
        Hocam karanlık,koyu baharatlar,animalic hava,deri kullanımı bana fetish’i anımsattı. Bence de dev 2 daha yoğun ve animalic bir parfüm ama hayvansallığın ayarı sınırlarımın üstünde değil.
        ben yoğunluk bakımından sınırım ambre russe... onun üstü yok bende

Yorum

• Click image for larger version

Name:	4E4F62C6-476A-4685-948E-2CA1A7394739.jpeg
Views:	248
Size:	1.24 MB
ID:	60690 Sospiro Erba Pura ve Mancera Roses Vanille
          https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

Name:	15004749921083633731446d2a9bf89b75f0007a3c.jpg
Views:	66
Size:	59.5 KB
ID:	60692

Yorum

• Chanel Gabrielle deniyorum.
              Hayal ettiğim şey ile alakası yok sıradan beyaz çiçekler.

Yorum

• Salvatore ferragamo İncense Suede

Yorum

• tom ford oud wood

Yorum

• Arabian eagle no:1

Yorum

• Akşam coromandel keyfi...

Yorum

• Optuna
                        Optuna Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        mugler angel'in sonları coromandel'deki paculi kuf kokusuna oldukça yakın. daha net denemek için arkadaştan dekant rica etmiştim bakalım anlık bir benzetmemiydi. Cok rahat bir erkegin kullanabilecegi bir koku aslinda angel da coromandel gibi.

• Herod
                        Herod Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        denemedim onu ama prada amber, jessica simpson fancy nights coromandel e çok yakın bir de v canto mea culpa var ama onda tatlılık fazla yok..ama yine de en iyisi coromandel...

• Duş sonrası Dior - Cologne Royal. Uu parıltılı bir koku, yaz mevsimi gelmiş gibi hissettiriyor.

Yorum

• Chanel no:22. Haciyagi benzetmesine maruz kalan parfumlerden. Ama oyle boyle degil. Etrafa bir suc islemissiniz gibi bakmaniza neden oluyor.

Yorum

• Tuberose
                          Tuberose Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Ben çok beğeniyorum no 22 hiç de hacı yağı gibi değil çok özel bir klasik parfüm gibi parfüm...etrafı takmayın siz

• Sabahtan beri HdP'ün "1740"ıyla beraberim..bugün çok keyf aldım..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ali View Post
                          Ottoman Amber, buruk, hafif tatlı, vanilyalı, azıcık kirli, ne çok kuru ne çok boğucu, bol reçineli, baymayan sevdiğim bir parfüm.
                          Evet, hiç fena bir amber değildi hatırladığım kadarıyla. Büyük değişimler geçirmiyor diye kalmış aklımda ama emin değilim, sadece o hafif tatlı ve hafif kirli vanilyalı amber akorunu beğendiğimi hatırlıyorum.

Yorum

• ali
                            ali Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Medea evet Mete hocam, açılışında kısa bir süre parlak turunçlar hissediliyor sonrasında koku değişim geçirmiyor. Dediğiniz gibi sonrası hafif tatlı ve hafif kirli vanilyalı amber akoru... güzel bir amber...

Name:	
Views:	0
Size:	3.48 MB
ID:	60740 Galloway

Yorum

İşleniyor...
                          X