Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Meşeyosunu gerçekten çok güzel işlenmiş. Kırmızı biber ile birlikte güzel bir meşeyosunu açılışı var. Sonrasında meşeyosunu biraz sakinleşince kırmızı biber, böğütlen ve adaçayı ile buruk ama hafif tatlı bir halde ilerliyor. Günün ilerleyen saatlerinde ne olacak bekliyorum Yayılımı fiyatına göre düşük geldi. Ama meşeyosunu denemek isteyen herkesin denemesini tavsiye ederim.
Elie saab - le parfum. harika bir ıhlamur kokusu daha once de belirttigim gibi. bu koku bana kadından ziyade, naif ve hosgorulu bir erkegi çağrıştırıyor.
Apls gerçekten çok zor koku üstad bende grand soir daha kullanılabilir diye sevdim açıkçası. Drydown ikisininde çok benzer ama yine de grand soir biraz daha kullanılır geldi
Uzun zamandır elimin gitmediği Issey Miyake - L'eau Bleue d'issey pour homme. Yağmurla yıkanmış bir ormanın içinde gibi hissettirdi, kullanmanın tam zamanıymış.
Yorum