Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• İzmir sıcağına Creed - Virgin Island Water.. Uzun zaman sonra şişeli almayı düşündüğüm ilk Creed.. Akşama muhtemel NY Intense.

Yorum

• Trabzonspor - Kayserispor.. İki kardeş şehrin takımları.. Umarım hak eden kazanır ve Montale Embruns d'Essaouira uğur getirir

Yorum

• Arkadaşlarla toplanıyoruz onlara bi koku ziyafeti çekeyim dedim epeydir kıyıpta kullanmamıştım, ben de çok özlemişim, 1999 dan beri bitmeyen aşkım, anılarım, hayallerim Dior J'adore edt...

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Trussardi Uomo... İtalyan tarz maskulen nasıl olur cevabı. Zannedersem ilk 2008 de bir şişe almıştım kendime o zaman için bu kadar sevmemiştim. Bu tarz parfümler biraz yaş isteyen kokular. Demekki yaşım biraz bu tarz parfümleri kullanıcak erdemliğe erişmiş. Deri, meşe yosunu, aldehitler,bal, lavanta, paçuli, Sıcak ve tozlu baharatlar erkesi kullanılmış kırmızı çiçekler. Bu parfüm kime yakışır tabikide Marlon Brandonun hayat verdiği vito corleone

Yorum

• Ankara yollarında Lancome Sagamore Vintagle beraberiz

Yorum

• Misafirleri rahatsız etmemek lazım. Uysal ama harika. Mandarino di Amalfi.

Yorum

• Creed Virgin Island Water, Bu parfümün güzelliği yanı sıra en sevdiğim özellikleri herhangi benzeri yada bir kopyası olmaması, kullanan kişiyi ve yanındakileri rahatsız etmemesi, kalite hissiyatının üst düzey olması. Her parfüm kullandığımda özgüvenim biraz daha artarken Viw'i kullandığımda ise kendimi mükemmel hissediyorum, hiçbir şekilde bu parfümden bıkmıyorum sıkılmıyorum ve vazgeçemiyorum

Yorum

• cantona8
                  cantona8 Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Daha uygun fiyatlı onu çağrıştıran 1-2 parfüm denemiştim ama o tadı vermiyor hiçbiri

• Julyus
                  Julyus Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Ben ona benzeyen parfüm olduğunu bile bilmiyordum

• Bugün Tekin acarda üzerime sıktığım Vertus Carat Gold, bildiğin Sycomore un ikizi gibi geldi bana.Yalnız farkedilirlik Sycomore'a göre muazzam.

Yorum

• Isabey Gardenia ile fazlasıyla femineniz bugün, çok gerçekçi kremsi bir gardenya kokusu

Yorum

• Clive Christian X for women
                    https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• virgin Island water yazmaya geldim de bugün çoğu kişinin tercihi olmuş demek

Yorum

• CN Homme. Alıştıkça pek beğendim. Her parfüm severde bir adet bulunmalı.

Yorum

• Bugün Bvlgari İris D'or kullandım.Muhteşem bir çiçek buketi..Klasik femme den farkı daha tatlımsı,daha yoğun.Saçlarımdan gelen koku şu anda beni mest ediyor.İlkbaharın tüm canlılığı,mis gibi kokusu bu şişede toplanmış gibi...

Yorum

• Dior poison
                            http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: dewnew View Post
                              Clive Christian X for women
                              X man'de benden

Yorum

İşleniyor...
                              X