İzmir sıcağına Creed - Virgin Island Water.. Uzun zaman sonra şişeli almayı düşündüğüm ilk Creed.. Akşama muhtemel NY Intense.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Arkadaşlarla toplanıyoruz onlara bi koku ziyafeti çekeyim dedim epeydir kıyıpta kullanmamıştım, ben de çok özlemişim, 1999 dan beri bitmeyen aşkım, anılarım, hayallerim Dior J'adore edt...
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 6 beğenme
Yorum
-
Trussardi Uomo... İtalyan tarz maskulen nasıl olur cevabı. Zannedersem ilk 2008 de bir şişe almıştım kendime o zaman için bu kadar sevmemiştim. Bu tarz parfümler biraz yaş isteyen kokular. Demekki yaşım biraz bu tarz parfümleri kullanıcak erdemliğe erişmiş. Deri, meşe yosunu, aldehitler,bal, lavanta, paçuli, Sıcak ve tozlu baharatlar erkesi kullanılmış kırmızı çiçekler. Bu parfüm kime yakışır tabikide Marlon Brandonun hayat verdiği vito corleone
- 5 beğenme
Yorum
-
Creed Virgin Island Water, Bu parfümün güzelliği yanı sıra en sevdiğim özellikleri herhangi benzeri yada bir kopyası olmaması, kullanan kişiyi ve yanındakileri rahatsız etmemesi, kalite hissiyatının üst düzey olması. Her parfüm kullandığımda özgüvenim biraz daha artarken Viw'i kullandığımda ise kendimi mükemmel hissediyorum, hiçbir şekilde bu parfümden bıkmıyorum sıkılmıyorum ve vazgeçemiyorum
- 5 beğenme
Yorum
-
Clive Christian X for women
- 6 beğenme
Yorum
-
Yorum