Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Montale Red Vetiver

Yorum

• french lover

Yorum

• Akşam Emporio Armani - Lui... Keşke daha kalıcı olsaydı, alt notalardaki sandalağacı ile klasik citruslardan farklı bir konumda.

Yorum

• Olfactive Studio Panorama

Yorum

• Akşam için Mete Üstadın değerli yorumundan sonra Slumberhouse ORE.. Sarıp sarmalıyor koku, gourmand tarafını bu sefer sergiliyor

Yorum

• Herkese merhaba arkadaşlar;

Bugün Comme des Garçons Black kullandım. Hali hazırda 2 Man ve Wonderwood bulunduran biri olarak söyleyebilirim ki Black, bu ikisinden daha cesur, derin ve şaşırtıcı ancak diğer iki çalışmanın da sınırlarından kaçamamış yani herhangi bir parfümsevere daha doğrusu Comme des Garçons markasına aşina olan bir parfümsevere Black'i hiçbir şey söylemeden koklatsak bunun bir Comme des Garçons parfümü olduğunu bilecektir. Bana hatırlattıkları; mıknatıslı kapaklar ile her birinin kimyası bozulan Amouage'lerden Memoir Man ve ağaçsı/dumansı kompozisyonlardan kullanmaya cesaret edemediğim ya da bana çok fazla gelen Naomi Goodsir Bois d'Ascese oldu. Şöyle söyleyebilirim ki Black, Bois d'Ascese'nin ana hatlarını alıp yeni Memoir'in çekingen ve derinliğini yitirmiş yapısına oturtmuş. Uzun lafın kısası artıları eksilerinden daha dikkate değer ve özellikle Bois d'Ascese'yi Türkiye'de bulamayacak olan kişiler için biçilmiş bir kaftan Comme des Garçons Black.

Yorum

• Medea
                Medea Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Hayret, ben denediğimde bana çok daha farklı yansımıştı. Tekrar şans vermem lazım demek ki...

• van cleef Moonlight Patchouli kullandım 4 mevsimlik bir koku diye önerdi mağaza elemanı gerçektende öyle sevdim bu kokuyu .

Yorum

• Akşamları halen hava serin gidiyorken sevdiğim kışlıkları kullanmaya devam ediyorum, bu geceyi de Opus VI ile geçirdim gene.

Yorum

• Xerjoff Comandante

Yorum

• Dior Homme Vintage

Yorum

• Bvlgari aqva Atlantiqve kullandım

Yorum

• Bvlgari Aqva Atlantiqve

Yorum

• Tiziana Terenzi Orion

Yorum

• Creed Royal Mayfair ile devam, bir turlu karar veremiyorum sisesini alsam mi almasam mi diye

Yorum

• Jean Paul Gaultier Ultra Male.

Yorum

İşleniyor...
                            X