Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Sel de Vetiver ile ihaleyi alamamıştım bugün GIT kullanıyım dedim yine olmadı 😀 İhaleyi aldığım gün kullanmış olduğum parfüm imza kokum olacak herhalde 😀😀
Çok teşekkür ederim, bildiğim kadarıyla bazı Sephora mağazalarında mevcut, eğer yakınsanız Kanyon Avm Sephora da vardı, bence mutlaka denenmesi gereken bir parfüm
Bugün öğleden sonra Shalimar Edt mi sıktım ve deniz kenarında yürüyüşe çıktım😊Çok rüzgarlı bir gün ama sıcak,güneşli günlerde de az sıkarak kullanıyorum.Yumuşak,pudralı,tatlı yapısıyla beni rahat ve huzurlu hissettiriyor.
AdP Ginepro di Sardegna... hafif yağmurlu kapalı istanbul havasında tazeliği ve inanılmaz derecede doğallıktaki ardıç-sedir kokularının az miktarda bergamotla keskinleştirlmiş olduğu ayrıca baharatlarla da tek düzelikten kurtarılmış bu kompozisyon harika oldu diyebilirim. Kalıcılık olarak da7 saat oldu hala hafif hafif hissediliyor. Akşam için tazeleme yapacağım. Çok doğal bir koku gerçekten... sevdim bunu ben
Son Düzenleme ali; 19-06-17, 19:05. Tarafından yapıldı.
Kokusuna bayıldığım bir parfüm, dün dayanamayıp sipariş vermiştim, bugün sizin kullanıp güzel yorum yapmanız hoş bir tesadüf oldu. Performans olarak çok bir beklentim yok, koku güzelliği olarak bende apayrı bir yeri var. Hafiften Narciso Rodriguez for Him Bleu Noir'a benzetsem de Adp kadar güzel bulmuyorum.
Yorum