Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Eylul-2021

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Adidas Classic
    Sene 98,askere giderken yanıma 2 parfüm almıştım.Kenzo ve Adidas.Tabi nerden bilelim kişisel dolaplar kilitli değil,herkese açıkmış.
    Sağolsun arkadaşlar 2 ayda her iki kokuyu da iç ettiler
    Yıllar sonra tekrar buldum,malum üretim sonlanınca bazı kokuları bulmak ay'a gitmekten daha zor.Kullanmaktan keyif aldığım kokuların başında gelir.

    Yorum


    • Liquides imaginaires Dom Rosa kullandım. Koklar koklamaz şampanya kokusu geliyor burnuma. Ardından gül ve greyfurt da alıyorum ama baskın koku şampanya. Gül ve greyfurt burada destekleyici rolde. Bu notalar gerçekten güzel harmanlanmış ve ortaya güzel bir boozy koku çıkmış. Ne kadar doğru bilmiyorum ama okuduğum bir incelemede Don Perignon Rose Champagne ( pembe şampanya) 'den esinlenildigi yazıyordu. Kalıcılık, yayılım ve fark edilirlik muazzam. Sabah 07.30 gibi sürmüştüm, akşam 19.00 olmak üzere hala buram buram kokuyor, hatta eve geldikten kısa süre sonra yoğunluğundan eşim rahatsız oldu. Ben çok beğensem de eşime yoğun geldiği için elden çıkarmaya karar verdim.

      Yorum


      • Esseantial Parfums Bois Imperial. Ferah, odunsu, sentetik. Yormayan, baş ağrısı yapmayan sentetiklik. Uzay Teknolojisi

        Yorum


        • Nicolai Baikal Leather Intense.

          Yorum


          • Chanel bleu de chanel parfum. Hava serinken daha da yakışıyor.

            Yorum


            • Adidas Sport ile vintage kokulara devam

              Yorum


              • Poison kullandım. Bu gidişle Poison benim imza parfümüm olacak😊 Başka parfüm kullandığım gün onu özlüyorum. Lezzetli kırmızı meyveler ve müthiş kaliteli, dalga dalga hissedilen çiçekler beni benden alıyor. Meyve olarak burnuma gelen koku, eriğin yanısıra koyu kırmızı üzümleri çağrıştırıyor. Bal da eklenince, tatlı, çekici bir koku ortaya çıkıyor. Gerçekten çok katmanlı, keyif veren bir parfüm.
                Bugün parfümeride bileğime de Lancome Idole Aura sıktım. Son dönemde denediğim parfümler içinde en beğendiğim. Daha önce kağıt üzerinde denemiştim. Tenimde vanilya ön plana çıktı. Ama öyle çok sıcak, boğucu bir vanilya değil. Tatlımsı, kremsi, zarif bir vanilya. Çiçekler ve deniz havasıyla birleşmiş. Birazcık Kenzo Flower ı da anımsattı bana. Çok değil ama..Anımsatan bir hava var sadece. Kalıcılığı da iyi gibi. Saatler geçti, hala çok net alıyorum kokusunu. Evdekiler de beğendi. Yeni çıkan parfümler arasında alabilirim dediğim tek parfüm👌

                Yorum


                • Bir süreliğine İzmir'e döndüm ve evde bıraktığım parfümlerimle hasret gideriyorum Dün gül temalı iki parfüm kullandım, Mon Guerlain Bloom of Rose EdP ve Lancome Idole Intense.

                  Bloom of Rose'u Temmuz ayında edinmiştim ve armut akorunu fazla tatlı ve bayıcı bulmuştum. Kalıcılığı da pek iyi değildi. Parfüme alışabilmek ve konusunu alabilmek için bir hayli de kullanmışım, galiba yazık etmişim. Dün denediğimde tüm notalar yerli yerine oturmuştu, bunda hem aşırı sıcakların bitmiş olmasının hem de şişenin dinlenmesinin payı vardır diye düşünüyorum. Parfüm tatlı bir meyve akoru ile açılıyor, sonrasında ise gül devreye giriyor. Sabah uyandığımda vanilya ve lavantayı hala hissedebiliyordum. Bu sonbahar en çok kullanacağım parfüm bu olacak sanırım.

                  Idole Intense ise şık bir şipre, Yeni ama tanıdık, hatta nostaljik, belki de bu yönü ile günümüz popüler parfümlerinden ayrılıyor. Çok dengeli, yormayan ama varlığını hissettiren bir koku. Aynı zamanda kendi içinde bir ışıltısı var, temiz bir his bırakıyor. Kokuyu çok beğenmeme rağmen kendimle bütünleştiremiyorum. Kokladığımda gözümün önüne uzun boylu, iri dalgalı uzun saçlı, her dem stiletto ile arz-ı endam eyleyen şık ve gösterişli bir kadın geliyor. Sophia Loren gibi. Yani kendimden hayli uzak bir imaj Kalıcılığı iyi, yayılımı ideal.
                  Son Düzenleme Rayiha; 08-09-21, 12:38. Tarafından yapıldı.

                  Yorum


                  • Roja elysium pour homme

                    Yorum


                    • Cdg Luxe Patchouli. İçeriğinde çemen notası gördüğümde şaşırmıştım. 1740’daki baharatlı, ölmezotuna benzer yapı (çemenimsi) burda da var ve yine çekicilik-iticilik arasındaki ince çizgide duruyor. Doğru zaman, yer istiyor. İsmindeki paçuli, bildiğimiz küflü, rutubetli paçuliye benzemiyor. Performans ortalama üstü.

                      Yorum


                      • Asaid
                        Asaid Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        ben bu parfümde referans denecek düzeyde ölmez otu alıyorum. direk kuru demetinden koklandığı aromanın yeşilinden sıyrılmış yapısına oldukça yakın bence.

                    • Mona di Orio Cuir (eski şişe) kullandım. Burada kullanılan deri ile dumansı atmosferin (sigara dumanı gibi) birleşmesi en çok etkilendiğim kısım diyebilirim. Sanırım kakuleden kaynaklı hafif bir sabunsuluk da mevcut. Genel olarak büyük değişimler göstermeden ilerliyor.

                      Eski ve yeni şişe arasında ise bariz farklar (dumansılık, derinin biraz yumuşatılması, performans vs.) mevcut. Yeni şişelerde sanki bir şeyler eksik kalmış ve hafifletilmiş…

                      Yorum


                      • Akat 2000

                        Yorum


                        • Frederic Malle Geranium Pour Monsieur.

                          Yorum


                          • Mona di Orio Ambre (eski şişe) kullandım. Açılışındaki kirlilik bana biraz Mazzolari Lui’nin açılışındaki hayvansallığı anımsattı. Orta ve son kısımlarında ise amber ile vanilya ağırlıklı gidiyor ve buna ek olarak reçineler mevcut. LM Parfums Ambre Muscadin ve Farmacia SS. Annunziata Ambra Nera’dan izler taşıyor. Özet olarak hafif sabunsu ve pudralı bir amber parfümü diyebilirim. Performansı gayet iyi ve eski şişesini bulursam da almak isterim.

                            Yorum


                            • The Merchant Of Venice - Asian Inspirations

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X