Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Eylul-2021

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Jo malone oud and bergamot kullandım. Herhangi bir hayvani yani olmayan veya kirlilik barındırmayan temiz bir ud kokusu. Nedense tenimde narenciyeli yanı pek kendini göstermiyor, ne zaman kullansam daha çok temiz ud alıyorum.

    Yorum


    • Arabian Oud Black Kalemat

      Yorum


      • Odin 10 Roam.

        Yorum


        • gri fanilya giydim böğün..inanılmaz sert bir koku,anlamak zaman tanımak gerekenlerden..yoğun lavanta kokusu geliyor zannediyorsunuz ama menekşeyi öyle bir kullanmışki andre frementin,lavanta zannediyorsunuz..menekşe sardunya meşe yosunu ile şişesi gibi yemyeşil bayada eski kafa ...günümüz Z kuşağı burun kıvırır beğenmez...açıkçası bende akşam ev kıyafetime sıktım,tam bir gece uyku kokusu..sabunsu ve yeşil olduğu için ferah...dışarda giyermiyim? zannetmiyorum...ama dolabımda şişenin yarısı duruyor böle yılda bir kaç kez kullanma arzusu duyuyorum o kadar...ev kousu diyelim...

          Yorum


          • Byredo Accord Oud kullandım. Açılışında biraz cila kokusu hissettim ve uzun sürmeden böğürtlen, safran ve deri öne çıkmaya başladı. Orta ve son kısımlarını LM Parfums Ultimate Seduction Extreme Oud’a benzettim. Yayılımı biraz düşük ama kalıcılığı ortalama sayılır. İsminde oud geçmesine rağmen yoğun şekilde hissedilmiyor.

            Yorum


            • Jo malone oud and bergamot ile devam

              Yorum


              • byredo mojave ghost

                Yorum


                • Amouage Jübilation

                  Yorum


                  • Penhaligon's Halfeti.

                    Yorum


                    • Click image for larger version  Name:	yves-saint-laurent-opium-edt-100-ml-erkek-z.jpg Views:	0 Size:	23.2 KB ID:	203882 afyon kullandım..gerçekten buram buram kalite kokuyor yarı niş sayılır..eski versiyonu nasıldır bilmiyorum ama fragranticada bazı yorumcular aslına sadık kalındığını belirtmiş..eğer orjianal versiyonu daha iyi ise düşünemiyorum..bu haliyle bile performans canavarı kalıcılık ve farkedilirlik muazzam..yesele nin caz,riv goş .bady kourosu felan herdaim dolabımda olan kokular ve performansları tatminkar...ama bu nadir diyebileceğimiz performans canavarı kokulardan..kokuya gelecek olursak lineer bir koku değil,değişimleri hissettiriyor..cek kavalliyer üstad iyi iş çıkarmış,zaten şu yıldız anason denen meret bildiğim kadarıyla riv goştada var..bunuda cek abi iyi yedirmiş parfüme...edt konsatrasyonu olmasına aldanmayın çoğu pure parfüm versiyonlarına nal toplatır...birde bizim luka turin abi 5 üzerinden 2 yıldız vermek gibi salakça bir iş yapmış..gerçi luka kimin umurunda..kendi kendine takılan fazla şişirilmiş birisi benim gözümde...afyona 2 yıldız vermek nedir yaa...buarada bendeki bu şişenin aynısı dolayısıylada sanırım vintage bir şişeye sahibim şimdi nette öğrendim...)))
                      Son Düzenleme ANDY DUFRESNE; 10-09-21, 18:19. Tarafından yapıldı.

                      Yorum


                      • L'Artisan Parfumeur L'Eau du Navigateur kullandım. Rom, kahve, reçineler ve tütsü ana ekseni oluşturmuş. Ortaya çıkan dumansı hava ise bence oldukça keyifli. Özellikle kahve kullanımını çok beğendim. Olumsuz tek yönü ne yazık ki performansı… Tene yakın kaldığı için son kısımlarını neredeyse hissedemiyorum.

                        MPG Eau des Îles’e benzediği yönünde yorumlar okumuştum ve bu yüzden denemek istedim. Kahve kullanımı ve dumansı karakteri benziyorsa Eau des Îles’i %99 beğeneceğimi düşünüyorum.

                        Yorum


                        • CdG | Avignon
                          genel yapısı carterii türü somali tütsüsü baskın olmak üzere belirgin bir labdanum ile tek düze bir yapı sunuyor. yakıldığındaki o duman efekti olmasa da kuru-sıcak haldeki klasik 3 kings reçine karışımı ile birebir denecek kadar yakın. bu çeşit tütsü adına referans denebilecek sade ve gerçekçi bir yapı vadediyor. yayılım vasat altı olsa da bence ideal.

                          Yorum


                          • Ermenegildo Zegna sicilian mandarin kullandım.

                            Yorum


                            • Dün Kuşadası na geldik, yarın döneceğiz. Gelirken yanımda iki parfüm getirdim. Pure Poison ve Poison. Bu sabah Pure Poison sıktım. Mis gibi sabunsu çiçekler. Sabah serinliğinde çok güzel oldu. Gece arkadaşımın kızının nikah yemeğine katılacağız. Oraya giderken de Poison kullanacağım. Kaliteli ve çarpıcı kokusuyla ortama çok yakışacağını düşünüyorum.

                              Yorum


                              • tauer ACDD

                                Yorum

                                İşleniyor...
                                X