Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Dün gece Teint de Neige kullandım. Nedense bu sefer biraz yaşlı kadın kokusu hissi verdi. Güzel ama ilk heyecanım yok. . Bugün kullandığım parfüm ise Zadig Voltaire This is Her. Beğeniyorum ama bittikçe alırım dediğim bir parfüm değil. Huysuzluğum üstümde sanırım🙈
Close Up Olfactive Studio tam bu havaya yakıştı madem bir türlü yaz gelmiyor...
talı kırmızı meyve dozunda tatlılık sıcak gurme pure havane nin niş hali gibi...
Açılış çok az Santal Royal'in gülünü anımsatıyor.Aromatik bir hava da var sanırım en iyi evre bu evre. Bir zaman sonra son derece bayağı floral bir deodorant kokluyor gibisiniz, can sıkıcı. Kapanışta daha yumuşak, parçaların daha güzel karıştığı bir evre var, base note listesinde göründüğü kadar odunsu bir atmosfer yok. Fark edilirlik ve kalıcılık ortalama düzeyde.
Biraz önce Flowerbomb sıktım. Ancak ben hangi parfümü kullanırsam kullanayım, kokusunu en çok aldığım parfüm Poison Girl. Kızım onu kendisine imza parfüm yaptı. Günlerdir gece-gündüz onu sıkıyor. Bayılıyor kokusuna. Bitince mutlaka yenisini istiyor😊
Yorum