Güllerin içinden bildirmeye devam ediyorum Lancome Idole ve Intense'in karşılaştırması ve 1'e1 karışımının iyi sonuç verdiğine ilişkin uzunca bir yorum okumuştum. Parfümleri katmanlamaya pek sıcak bakmasam da (kimya derslerinde elementlerin reaksiyonlarından ne kadar etkilendiysem artık, kimyasal maddeleri birbirine karıştırmaktan çekinirim) aynı serinin parfümleri olmasından dolayı temelde aynı kimyasalları kullanmış olmaları varsayımından yola çıkarak "en fazla ne olabilir ki" dedim ve ikisini 3'e 2 oranda harmanladım. "Idole l'Ideale" versiyonunu yaratmış olabilirm Orijinalin ilk andaki baygınlığı ile Intense'in vurgulu şipresinin yarattığı ufak çaplı huzursuzluk törpülendi ve sanki daha dengeli bir kompozisyon ortaya çıktı. İkisini ayrı ayrı sevsem de bu üçüncü versiyonu da kullanırım diye düşünüyorum.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Eylul-2021
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Sabah Fragrantica daki bir yorumdan etkilenerek Chloe EDP üzerine L'instant Magic sıktım.Ortaya gerçekten farklı bir parfüm çıktı ama yine de ben ikisini ayrı ayrı kullanmayı tercih ederim. Akşam parfümüm ise Narciso Pure Musc. Canım pudralı, sabunsu, temiz his veren parfümler kullanmak istiyor bu ara. Chloe Love tam istediğim parfüm ama bitmesin diye yazlığa bile getirmedim. Hala çok üzülüyorum üretimi durduğu için😔
- 9 beğenme
Yorum
-
Evet hem o, hem Emotion Love var elimde. Çok benzeseler de tam aynı hissi vermiyorlar bana😔
-
Aynen😔Benim de yedek şişem var. İçinde az kalan açılmış şişemi eşimden bir dahaki gelişinde getirmesini isteyeceğim. Çok özledim çünkü.. Bazen de kullanmaya kıyamayıp bozduğum parfümlerim oluyor. Mesela Penhaligon's Violetta artık bulunmadığı için bir türlü kıyıp kullanamadığım bir parfümdü ve en son sıktığımda aşırı keskin, garip kokuyordu😔
Yorum