Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Hava sıcaklığı arttı diyemi yoksa dekant şişesinde demlenince mi oldu bilmiyorum, parfümün sentetikliği artmış. Burnunuzu dayanınca aldığınız o ilacımsı koku artık belirgin bir şekilde burnunuzu dayamadan geliyor. Önceden uzun süreli kullanımda yorucu bir koku diyordum, şimdi ise daha baştan yormaya başlıyor diyorum. Belkide soğuk havaların parfümüdür.
Evet hocam havanın etkisi olabilir ama genel anlamda burnu yoran bir karakteri var parfümün. Bu havalara hiç gitmez 😁
GM1900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir miktar kaldı elimde. Gelecek kışa tekrar bir deneme yapabilirim. Zaten şu haliyle kullanasım yok. Dekant kullanımının önemini herseferinde daha iyi anlıyorum. Uzun kullanım olmadan bir parfümün ne olup olmadğını öğrenemiyorsunuz. Bir parfümeride bileğinize iki fıs ile ayaküstü o parfümün nedir, ne değildiri anlaşılmıyor.
Son Düzenleme junleon; 18-05-21, 23:03. Tarafından yapıldı.
Perris Santal du Pasifique
Bence 4 mevsime gidebilecek bi parfüm sadece aşırı sıcaklarda gitmez ama bugünkü sıcağa rağmen sıktım buda benim fikrim gercekten kilian sth yi anımsatıyor ve fazla degisiklik göstermeden devam ediyor
For woman kokulari cok cicek cicek pudrali tatli vs buldugumdan cok tercih etmiyorum...unisex kokulari denemek ve kullanmayi seviyorum.. Emerald baya baya kadinsi hafif tatli ..şık ve sanki vintage bir koku... Denedigim icin mutluyum ama siseli almam... ancak bir kadina, sisesi ve kokusuyla ozel hissettirecek ve hediye edilecek bir koku...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum