Aventus kullandım bugün.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Franck boclet Tobacco
Tv benzerliği sebebiyle edindim dekantını ama yanına yaklaşamaz. Islak bir tütün her anında hissediliyor.Vanilya kullanımı çok zayıf gelen tatlılık tonkadan olsa gerek. Zencefil ile birlikte hissedilen çardak eriği sanırım sulu sulu ve tatlı. Tenimde sonları tatlı bir vanilya ile son buldu.
- 16 beğenme
Yorum
-
Bugün 19 yeni parfüm denedim. İçlerinden en beğendiklerim Guerlain l'homme Ideal Cologne, MDCI Invasion Barbare ve Amouage Beach Hut oldu.
Guerlain l'homme Ideal gerçekten mükemmel bir koku. Çok derinliği yok, tekdüze ilerliyor ama çok güzel hissettiriyor insana.
Amouage Beach Hut'ın sevmeyeni de çok ama ben seven taraftayım. Çok çok başarılı bir nane havası var. Bence sevilmemesi isimden kaynaklı. İnsanlar beach havası bekledikleri için hayal kırıklığına uğuruyor.
MDCI Invasion Barbare de mükemmel bir çalışma olmuş. Kokunun geçirdiği değişimler çok güzel. Ferah başlayıp baharatlı bir yöne doğru ilerliyor. Baharatlı kısmından dolayı bana pek yaza uygun gibi gelmedi yalnız.
- 15 beğenme
Yorum
-
Çok güzel bir gökkuşağının süslediği yağmurlu bir günde, Terre d'Hermes Parfum adeta üzerimde parıldadı!
Sanırım bu parfümden en zevk aldığım gündü. Hatta o kadar hoşuma gitti ki; bu akşam eve döndükten sonra iki koluma birer fıs daha sıktım. Şimdi yağmur havası içeri girsin diye de pencereleri açıp loş ışıklar altında, rahatlatıcı müziklerle yorgunluk atıyorum. Güzel gece!
- 13 beğenme
Yorum
-
3 gündür parfüm kullanmıyorum. Son 30 yıldır yaptığım gibi, sadece hergün banyodan sonra kolonya ile de yıkanıp çıkıyorum..
3 gün önce Kerosen, Sacred Memory kullandım, parfüm mü sarmadı, keyfim mi yok bilmem -muhtemelen her ikisi- yazacak birşey bulamadım..
Zor ve sıkıntılı günler..
- 14 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Umut korkut View Postmfk satin mood
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Aryan View PostÇok güzel bir gökkuşağının süslediği yağmurlu bir günde, Terre d'Hermes Parfum adeta üzerimde parıldadı!
Sanırım bu parfümden en zevk aldığım gündü. Hatta o kadar hoşuma gitti ki; bu akşam eve döndükten sonra iki koluma birer fıs daha sıktım. Şimdi yağmur havası içeri girsin diye de pencereleri açıp loş ışıklar altında, rahatlatıcı müziklerle yorgunluk atıyorum. Güzel gece!
- 1 Beğen
Yorum
-
Mfk-Baccarat. Bu kadar popüler olmasının anlamını çözemedim bugün son bir kez daha elimdeki son dekant ml kullanıyorum tekrar dikkatle gözlemleyeceğim kendilerini. Günaydınlar 😊
- 12 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: furkan1001 View PostMfk-Baccarat. Bu kadar popüler olmasının anlamını çözemedim bugün son bir kez daha elimdeki son dekant ml kullanıyorum tekrar dikkatle gözlemleyeceğim kendilerini. Günaydınlar 😊
- 1 Beğen
Yorum
Yorum