Grand Soir
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 12 beğenme
-
- 11 beğenme
Yorum
-
Shihan kullandım.
Viski, tütün ve kahvenin oluşturduğu ana gövdenin sıcak baharatlarla zenginleşip, reçinelerle derinlik kazandığı, bence güzel bir koku. Her ne kadar olumsuz geri dönüşleri olsa da shihanı seviyorum. Elinde şişesi olup da beğenmeyen arkadaşlar, bana satabilirsiniz
- 12 beğenme
Yorum
-
İlyas hocam şu dolce gabana by man i sayenizde duydum. Inceledim, yorumlara baktım. Hakkaten efsane bir kokuymus. Umarım birgün bu güzelliği de deneyebiliriz diyeceğim ama üretimde olmadığından çok zor olsa gerek
- 1 Beğen
Yorum
-
- 9 beğenme
Yorum
-
- 10 beğenme
Yorum
-
Marc-Antoine Barrois Ganymede. Son zamanlarda beni en çok etkileyen parfümlerin başında geliyor. Kendisine şişeli olarak kavuşmak için uçuşların açılmasını bekliyorum.
- 15 beğenme
Yorum
-
Xerjoff - Naxos
Tatlı sevmeyenler için bal notası oldukça fazla gelebilir. Ben sevdiğim için kullanım açısından bana göre çok rahat. Bal notasının etrafında sıralanan aromatik çiçek notaları kokuyu biraz da olsa hafifletiyor. Pure Havane a benziyor fakat Naxos daha hafifi. Pure Havane kış dışında kullanılamaz bence ama Naxos bahar aylarında da kullanılabilecek bir koku.
- 9 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xPixa View PostAnnick Goutal Ambre Fetiche
Fena değil ama mükemmel de değil. Ayrıca biraz sıkıcı desem çok da yanlış olmaz. Ne bileyim dekant bittikten sonra bir daha almayı düşünmem çok büyük ihtimalle.
- 7 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cctaymaz View PostXerjoff - Naxos
Tatlı sevmeyenler için bal notası oldukça fazla gelebilir. Ben sevdiğim için kullanım açısından bana göre çok rahat. Bal notasının etrafında sıralanan aromatik çiçek notaları kokuyu biraz da olsa hafifletiyor. Pure Havane a benziyor fakat Naxos daha hafifi. Pure Havane kış dışında kullanılamaz bence ama Naxos bahar aylarında da kullanılabilecek bir koku.
- 7 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matrai View PostMarc-Antoine Barrois Ganymede. Son zamanlarda beni en çok etkileyen parfümlerin başında geliyor. Kendisine şişeli olarak kavuşmak için uçuşların açılmasını bekliyorum.
Çok fazla övdüm evet biliyorum. Gaza gelmeyin sakın Koku işi özneldir. Ama bu koku tam bir genel beğeni kokusu ve çok klas bence. Aventus un bana verdiği klas enerjik adam hissini bol bol veriyor ve benim artık Aventus alternatifi arama devrim bitti. Hatta Aventus un kendisi alternatif oldu bende.
Sevgili matrai şişe alacağın zaman beni sakın unutma Aynı şekilde ben de alabilecek olursam seni unutmayacağım çünkü. Gözüm üzerindeSon Düzenleme cantona8; 01-04-20, 15:54. Tarafından yapıldı.
- 7 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: orangeverte View PostŞu coromandeli çok merak ediyorum. Umarım bir gün kullanabiliriz, şöyle bir splitte karşımıza çıksaSon Düzenleme cantona8; 01-04-20, 16:35. Tarafından yapıldı.
- 4 beğenme
Yorum
Yorum