Versace Oud Noir
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
armaf millestone...adından da tahmin edileceği üzere creed millesime imperial klonu...
geçenlerde arkadaşıma bahsetmiştim o da amerika da ki arkadaşına getirtti...
dün denedik tuzlu karpuz mi ye göre daha meyveli daha doygun aromalı baharatları azaltılmış yerine aromatik meyveler eklenmiş...
kalıcılık sillaj nefis...
moby dick sizi yutmuş midesinde okyanus suyuyla ıslanmış tuzlu karpuz ve diğer meyveleri koklar gibi bir his....İnsanın ruhu kokularıdır...
- 13 beğenme
Yorum
-
Strangers P. Wicked John kullandım. Ferah dumansı bir açılıştan sonra, odunsu ve hafif ekşimsi deriye doğru evrilen ortalama bir koku bence.
Kokuyu tecrübe etmeden önce barut, gazolin ve metalik notaları görünce çok heyecanlanmıştım; yemini bozup Daisy'i öldürenlerin peşine düşüp kötü adamlarla çatışıp onları yendikten sonra, evime döner, her türlü kesici delici aletlerin ve silahların bulunduğu garajıma arabamı park eder, tişört üstüne deri ceketimi alır, sahil kenarında, ellerime sinen barut kokusuna aldırış etmeden sigara ve birayla zaferimi kutlardım diye planlıyordum. Fakat intikam diye evden çıkar çıkmaz araba çarptı öldüm. En kısa zamanda restart şart.
- 13 beğenme
Yorum
-
Jovoy Psychédélique
Yağmurlu bir İstanbul sabahında modum yükselsin diye elim bu dekanta gitti. Başlangıç oldukça yoğun bir paçuli ile başlarken kısa süre sonra vanilya da ben buradayım deyip amber desteğiyle beraber paçuliye eşlik ediyor. Drydown kısmı bildiğiniz tereyağlı-vanilyalı-beyaz çikolatalı kek gibi oldukça leziz kokuyor. Paçuli severlere şiddetle tavsiye ederim.
- 12 beğenme
Yorum
Yorum