Brüt EDT
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Nicolai New York Intense
Narenciyeler, ferah baharatlar, lavanta ve meşe yosunu. Çok güzel bir parfüm cidden. Pürüzsüz ve elegant. Her erkeğe 2-3-5 ml artık alınabilecek minimum miktar ne kadarsa dekant bile olsa denemesini tavsiye ederim.
- 17 beğenme
Yorum
-
Bugün dışarıda hava bahar gibiydi... Kırmızı meyveleri ve gülüne bayılarak kullandığım Miss Dior Absolutely Blooming beni ilk kez bunalttı; genzime pudra şekeri kaçmış gibi hissettirdi. Benim için soğuk havaların parfümü olarak kalacak.
- 11 beğenme
Yorum
-
Clive Christian No 1 kullandım. Çok derin bir yapıya sahip olmasa da çiçeksi tarzını beğeniyorum. Kapalı ve kalabalık ortamlarda çevremi rahatsız etmek istemediğim için gayet güvenli bir parfüm. Performansı da ortalama sayılır. Fiyatı bu kadar yüksek olmasa şişesinin peşine düşebilirdim.
- 13 beğenme
Yorum
-
Shiseido - Zen..
Benim için değil, eşim kullanıyor, çiçeksi böceksi güzel, durdukça hafif değişime uğrayıp daha da güzelleşen bir parfüm..
Gel gelelim, kalıcılık oldukça uzun sürüyor, ama yayılım mı denir, silaj mı, parfüm yayılmıyor..
Vedat Ozan'ın kokular kitabında, asyalıların vücut kokularının yok denecek kadar az olduğu, güçlü parfüm sıkmanın ayıplandığı, ter kokmanın subaylar için ordudan ihraç sebebi olduğu yazıyor.
Sanırım o sebepten bu japon kardeş "bağırmıyor".
Asya'dan parfüm alırken muhakkak önce denenmeli.. Ugh..
- 13 beğenme
Yorum
-
- 8 beğenme
Yorum
Yorum