Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Amouage Interlude Man

    Bugün yine bu arkadaşı kullandım. Havalar rüzgarlı olsa bile balkonda sıkıntı yaratmadan oturmaya alıştım zaten

    Yorum


    • Marmaris büfe
      Marmaris büfe Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hocam yarında kullanırsan evden kovulabilirsin başıma gelmişti 😊

    • xPixa
      xPixa Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Sokağa çıkma yasağı var hocam en kötü yine balkon yolları gözükür

  • Montale Oudmazing feminen bir koku tatlılığı biraz bayıyor,performansı ileri derece iyi.

    Yorum


    • Strangers So Fetch;
      Süsen kullanmadan bir ruj kokusu yaratmak, oradan kokulu silgilere gönderme yapmak ve durumu sonrasında da deri + civet işbirliği ile eskimiş makyaj çantasına çevirmek çok akıllıca...
      Kırmızı meyveler, heliotrope, bir parça bal/balmumu, acıbadem ve hafif boozy hayvansallık ile hayatımın ruj kokusu budur diyebilirim. Hem modern hem retro, hem olgun hem de heyecanını yitirmemiş ayrıca zevklerinden ödün vermeden mütevazı kalmayı başarabilen bi’ tarafları kalkmamış; kalkınca da edebiyle ders alıp inmesini bilmiş afet bir hatunun dudaklarındaki pembe ruj...
      10/10

      Yorum


      • Rayiha
        Rayiha Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Rujsever olarak not aldım ama bulur muyum bilmem, bir daha ne zaman seyahat edebileceğiz. Erişemeyeceğim parfümler yüzünden kendi ruj kokumu kendim yapacağım bu gidişle. Etiketindeki Eaglefeather fontu da güzel bir detay benim için.

    • Sol bilek bugün aldığım Gucci Pour Homme ii, sağ bilek ise en sevdiğim parfümlerden birisi olan Armani Eau de Cedre. Şu andan itibaren çay noktasını en sevdiğim nota ilan ediyorum. Başka çay temalı parfüm öneriniz var mı? (Deneme listemde sırada Wulong Cha var.)

      Yorum


      • Aryan
        Aryan Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Philtre Ceylan - Atelier Cologne

        Tea for Two - L'Artisan Parfumeur

        Five O'Clock Au Gingembre - Serge Lutens

        Jo Malone'un "Rare Teas Collection" adı altındaki parfümleri

        Bulunması çok zor olsa da: Pour Homme - Bvlgari
        Son Düzenleme Aryan; 19-04-20, 17:39. Tarafından yapıldı.

      • İlyas
        İlyas Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Masque Milano Russian tea, Ormonde Jayne Black Gold

      • Myrkur
        Myrkur Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Çok teşekkürler

    • Gece için Min New York Shaman.

      Yorum


      • Geçen yıl Mon Guerlain Bloom of Rose aldığımda, yanında 5ml.'lik Mon Guerlain EdP hediye etmişlerdi. Hiç sevmediğim, aşırı tatlı ve baygın bulduğum bu kokuyu evde etraflıca test etmek istedim ve dün gece biraz cildimde, biraz bluzun kolunda denedim. İlk anda yine o boğucu tatlılığı aldım. Ancak yaklaşık 1 saat sonra, koku hafifledi ve güzelleşti, yoğun tatlılık geri çekilerek lavantaya yer bıraktı, bu aşamada biraz da narenciye kokusu almaya başladım. Bu aşama gerçekten de çok güzeldi. Sabah hala kokusunu alabiliyordum. Bugün tekrar denediğimde ise, koku dünkünden daha boğucu geldi, diplere doğru tatlılığa tadını alabildiğim bir burukluk eşlik etmeye başladı. Düne göre tek fark kokuyu sadece cildimde denemiş olmam. Galiba kumaşta duruşu bana göre daha iyi... Tatlı kokulardan hoşlananlar bir şans verebilirler, oldukça yayılgan ve kalıcı bir parfüm. Intense versiyonu çok daha yumuşak ve dengeli gelmişti bana.

        Bu parfümü lavanta nedeniyle heyecanla beklemiştim. İyi anlaştığım tek varyasyonu ise Bloom of Rose EdT oldu. Güle nazaran narenciyenin baskın olduğu bu parfüm de EdP formunda, gül ve armut notaları ön plana alınarak güncellendi. Tam Türkiye'de satışı başladı, evlere kapandık. Birgün tekrar parfümeriye gidebilirsem eğer, ilk deneyeceğim parfüm bu olacak.

        Yorum


        • Sabah initio absolute aphrodisiac kullandım. Vanilya ve castoreum dan olsa gerek hayvansallık hissettim. Ayrıca ilginç bir şekilde kokusunu barbekü soslu fıstık paketlerini açtığınızda gelen kokuya benzettim. Özetle beğenmedim.

          Yorum


          • mizansen035
            mizansen035 Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            İlginç bir çağrışım olmuş

        • Loewe - Esencia Sport

          Yorum


          • Cuir de Lancome

            lancome in özel kokularından. Huş ağacı , iris koku safran ve balsamik hakimiyetinde bir koku. Gerilerden alıç da hissediliyor. İlk sıkıldığı anda salam gibi koktuğunu söyleyebilirim. Hatta bilen mutlaka çıkacaktır , bir ağaç var çiçekleri salam gibi kokar aynı. Evet başlangıç tam olarak da bu. Gerçi bu parfümdeki alıç notası meyve haliyle değil çiçek haliyle kullanılmış. Belki de o ağaç budur. Çok performanslı bir koku. Zaten calice becker dan kötü bir iş çıkmazdı.

            Yorum


            • Encre Noire Sport kullandım. Encre Noire serisinin içinden en sevdiğim bu oldu doğrusu. Daha güvenli ama o kadar basit değil.

              Yorum


              • THE DİFFERENT COMPANY - Oud For Love..

                Amber, öd, kunduz yağı, içki..

                Oldukça kaliteli olmuş..

                Birşeylere benzettim ama çıkartamadım..

                Yorum




                • Nedense bugün ananas kokmak istedim elim Aventus varken Hacivata gitti metalik hissiyatı bi tık rahatsız etsede Ananas sevdam buna tahammül edebilmeme müsade ediyor yenilerini bilmem ama eskileri gerçekten nükleer reaktör annem mutfaktan kokusunu aldı

                  Yorum


                  • MiN New York Old School Bench kullandım.

                    Yakın zamanda tecrübe ettiğim Dahab, Shaman, Barrel kokularında markanın imzası gibi çiçeksi dokunuşlar mevcut. Denediklerim arasında Barrel diğerlerinden daha çok hoşuma gidiyordu. Fakat Old School Bench hepsinin bir tık önüne geçti. Çiçeksi dokunuş burda yok. Başlangıçtaki kuru paçulisini, genelinde ön planda hissettiğim odunsu akoruna geriden eşlik eden boozy havasını beğendim ve kendime daha uygun buldum.

                    Koku benzerliği olarak, CN Homme andıran Bentley Intense nin son kısımları gibi (nasıl bir benzerlik algoritmasıysa). Hatta zorlarsam private label in törpülene törpülene ortaya saçılmış tozları da diyebilirim

                    Neticede maskülen tarzda ve rahatça kullanılabilecek bir koku bana göre.

                    Yorum


                  • PdM Pegasus

                    Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

                    Yorum


                    • Pdm Pegasus ve Guerlain l'homme Ideal EDT karşılaştırmalı şekilde kullandım. Pegasus bana daha güzel gelse de iki koku da pek benlik değil.
                      ​​​

                      Yorum

                      İşleniyor...
                      X