CN Homme bugün ilelebet beraberiz . . .
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
İki pısla kısaca anlatmaya başlar:
"Kültürüme has yaşam tarzım, duruşum, keyiflerim vardır. Ata biner, lavanta ve nergis çayırları geçer, dağlarda konuşlanırım. Dost meclislerinde rakım ve tütünüm eksik olmaz. Sevgim, yüreğim göğüslere sığmaz. Doğru bildiğimden kellem pahasına şaşmam. Yeri gelir yedi düvele de başkaldırırım. Çünkü ben zeybek efesiyim."
- 18 beğenme
Yorum
-
Creed Royal Oud
Sedir ağacını en doğal haliyle hissettiğim, ilk kokladığımda kendimi yağmurun altında bir dağ evinde ıslak odunları kırarken buldum. Böyle hissiyatlar yaşatan bir kokuda benim için efsaneler arasına girmeyi başardı.Son Düzenleme Marmaris büfe; 25-03-20, 14:45. Tarafından yapıldı.
- 21 beğenme
Yorum
-
Tom Ford - Tobacco Vanille(2013) eski üretimle yeni üretim arasında bariz fark var koku kalitesi olarakta performans olarakta çok ayrı kulvardalar eskisindeki tütün daha dominant ve karanlık havaya sahip vanilyada çok iyi desteklemiş tütünü çok sayıda indie artisan niş parfüme sahibim ama yinede hiçbiri bu tarz kültleşmiş parfümlerin tadını vermiyor bu benim şahsi görüşüm tabi
- 20 beğenme
Yorum
-
FM the moon deneme fırsatım oldu. Daha önce denedigim HDP fidelis ile büyük benzerlikler var. Ama moon daki notalar beni hiç rahatsız etmedi. (Kaliteden mı acaba)
Oud , hafif deri, hafif safran biraz da meyve ekseninde ilerleyen bir koku olarak hissettim. Birkaç saat sonrasında stabil hale geliyor. Yoğunluğu hiç azalmiyor. Çok uzun süre de devam edecek gibi. Güzel bir deneyim.
Bu fiyata alınır mı bilemiyorum.
- 17 beğenme
Yorum
-
- 17 beğenme
Yorum
-
Şu karantina günlerinde nasıl iyi geldi fotoğraf. Helal Bahoo
-
Bahoo Parfum hakkinda biraz daha detay lutfen
Yorum