Noir de noir. Sevmeye başlıyorum yavaş yavaş.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
MertCanTekeler hocam mancera wind wood için oldukça odunsu bir maskülen olduğu yorumları var internette. Siz katılıyor musunuz bu yorumlara ?
- 6 beğenme
Yorum
-
Kilian Apple Brandy kullandım. Çok güzel parfüm gerçekten. Elmanın yanına yakışan hoş bir tütsülü bir nota. Kül kıvamında bir dumansılık bu ancak beni rahatsız etmedi güzel bir şekilde işlenmiş. Tek sıkıntısız biraz güçsüz. Yaz değil belki ama baharda çok iyi gider.
- 19 beğenme
Yorum
-
Arquiste Nanban kullandım. Sabunsu/temiz hissiyatla beraber baharatlı bir açılış yapıyor. Orta bölümlere doğru reçinelerin gün yüzüne çıkması ile koku, bariz şekilde dumansı yapıya bürünüyor. Bu bölümde, hafif balzamsı tatlılık da barındıran, dumanlı sis perdesinin içinde aromatik deri kendini gösteriyor. Muhtemelen hiç ilgisi yoktur ama bana buveur de venti hatırlattı. Nanbanı, buveur de ventin fazlaca reçineli, dumansılık barındıran ve ferah olmayan hali gibi algıladım. Neticede, dumansı formdaki kokulara ayrı bir sempatim olması sebebiyle nanbanı sevdim diyebilirim ama dekantlarıyla yetinecek kadar.
- 16 beğenme
Yorum
Yorum